FEHÉRCSOKIS MÉZESKALÁCS PUDING (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
- 2015.12.20.
- 8
Hozzávalók:2,5 mp rizs1 el olajcsipet sóvíz+ mézeskalács fűszer - fahéj - szerecsendió+ konjakliszt (elhagyható)+ édesítő+ 1 ek méz+ rumos mazsola (rumba és kókusztejbe áztatott mazsola)+ házi fehércsoki (50 gr kókuszzsír-50 gr kókusztejpor-édesítő-5 ek kókuszkrém)Elkészítés:A Midzu gépbe beletesszük a rizst, olajat,sót majd felengedjük 1,3 as szintig vízzel, majd a Paste programot beindítjuk.Ha kész, akkor tálba öntjük, és a többi hozzávalóval alaposan kikeverjük (fűszerek,édesítő,méz,konjakliszt - lehet bele tenni plusz egy kis rizskrémet)Majd ha meghűlt, akkor kelyhekbe tesszük.Alulra a mazsola, majd a puding , végül a fehércsoki. :D