CSOKIS-DIÓS-BARACKOS BROWNIE TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2016.07.15.
  • 1

Hozzávalók:Piskóta:5 db tojás5 dkg margarin10 dkg mester diabetikus étbevonó / paleo csoki2 ek mester holland kakaópor2 dkg Nocarb 1:7 édesítő6,5 dkg Mester süteményliszt5 gr sütőporKrém:40 gr mester csokis pudingpor5 dkg mester diabetikus étbevonó / paleo csoki3 dl víz5 dkg margarin10 dkg darált dió+ cukormentes sárgabaracklekvár+ kb 2-3 db sárgabarack - apró kockákra vágva+ mester diabetikus étbevonó
tetejére / paleo csoki+ darált dió a díszítéshezElkészítés:A piskótához a csokit felolvasztjuk a margarinnal.A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét kemény habbá verjük.A tojássárgáját kikeverjük az édesítővel, majd a margarinos csokit belekeverjük.Majd hozzáforgatjuk a tojásfehérje habot, végül a lisztet és sütőport.Majd 3 lapot sütünk belőle (180 fokon kb 10-15 perc, 18 cm forma)A krémhez a csokit és margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az édesítőt és vízet, kikeverjük.A diót a pudingporral összekeverjük, majd hozzáadjuk a csokis "léhez" , alaposan kikeverjük, majd hagyjuk besűrűsödni.A tortát elkezdjük tölteni.Az alsó lapot megkenjük lekvárral, megszórjuk sárgabarack darabokkal, majd jön egy adag krém, majd ismét tortalap, lekvár, barack és krém, majd a torta teteje.Egy éjjelre hűtőbe tesszük.Másnap csokival borítjuk és dióval díszítjük..Rövid videó: