BARACK RÓZSA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2016.07.05.
  • 8

Ismét rózsa sütit készítettem, de ezúttal barackot használtam, és mester lisztet :)Hozzávalók:10 dkg Mester süteményliszt10 dkg Mester házi kenyérliszt2 ek eritrit10 dkg margarin50 gr kókusztej2-3 db sárgabarack (közepes)+ margarin+ édesítős kókusztejElkészítés:A liszteket, eritritet és a margarin alaposan összegyúrjuk, majd 30 percet pihentetjük hütőben.Majd lisztezett lapon téglalap formára kinyújtjuk, és csíkokat vágunk belőle.Én 3 nagyon csíkot vágtam, így óriás rózsa sütijeim lettek.Majd a megmosott barackokat vékonyan felvágjuk, majd a csíkokra rakosgatjuk felülre.Majd feltekerjük, és muffin formába tesszük.180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük, majd még forrón az édesítős kókusztejjel megkenjük.FONTOS!!!A sütési időt figyeljük, ha lédúsabb a gyümölcsünk, akkor hosszabb ideig tart!!! A süti belseje is zaftosabb lehet!!!Nálunk nagyon ízlett!!