3.év.....

  • 2012.08.13.
  • 8

levendula
a konyhában
(mix)Július vége, augusztus eleje
s szép lassan
blog
a 3. évébe lépett.Nem volt
nagy ünnepség , fogadkozás a jövőre nézve , visszatekintés a múltba ( mert
már
van az is
)
elemzés, értékelés .Csak
egyszerűen megyünk tovább.Az első évben

"rengeteg" recept került fel ,szinte napi
gyakorisággal, aztán az iram kicsit
lecsendesült,
már- már
szelíd csordogálássá vált.Ennek
inkább technikai
akadályok
a kiváltó okai, sem a mondandó csökkenése, bár volt idő mikor felmerült bennem,
vajon meddig tud egy blog újat hozni ?A rozmaring&ibolya
spontán, talán még mindig nem körvonalazódik pontosan,

hova tartunk ..Mit is akarok :Frisset, aktuálisat, konzerv és

tartósítószer-,
színezék
menteset.Elérhetőt, színeset, változatosat, ízleteset, finomat - ennyit .......,,,,,Enni
élvezet, figyeljünk hát oda mit, mennyit és hogyan ....!A főzés ,ételkészítés, kreatív művészet, kémia (
is lehet ) és
játék (is)
az ízekkel, színekkel,
néha
lehet lazítani ( is) nem kell mindig mereven követni
azt a
receptet, ki lehet próbálni
pillanatnyi
ötleteket, legfeljebb nem úgy hívják majd az ételünket mint az eredeti recept szerintit, fő, hogy jól érezzük magunkat
konyhában
( is)
...
zselés málna
torta