A Turdilli (dialektusban turdiddi vagy turdiddri), egy specialitás, amely különösen…
Ez a leves a könnyű ízek és a friss összetevők, mint a tárkony, az édeskömény, a cukkini,…
A sertésbélszín bársonyos pasztinák pürével és ropogósra sült kelbimbóval isteni. Ó, és…
A hagyományok, mítoszok, mondák és babonák között a gyertyaszentelő ünnep mindig is…
A hóvirág a művészetben és az irodalomban is a tavasz, a tisztaság és a vallás…
A 19. század végén és a 20. század elején a malac népszerű kabala volt Franciaországban,…
A szerencséthozó citrommalacnak furcsa története van, egy bizonyos, hogy nagy a vonzereje…
Hozzávalók: " 50 g Vaj / margarin " 60 g krémsajt " 280 g fehér csokoládé 150 g Emésztést…
Ez a szilveszteri puncs almával és gyömbérrel tökéletes ízorgia. Az év vidám…
Füge torta Keverjük össze a szárított fügéket cukorral és marsalával, majd süssük őket…
Kockázzunk fel két szelet kenyeret vagy császár zsömlét. Bármilyen típusú kenyér megfelel…
A struffoli mézes golyócskákból álló, nápolyi desszert, amely édes tésztából, méz…