torkos
borz
Belépés, regisztráció
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Xilvia bejegyzései
Spájz
Gasztroblogok listája
Kezdőlap
Xilvia bejegyzései
Támogatás
Xilvia
Gasztronómia
Irodalom
Történet
Szokások
Nincs Kategorizálva
Xilvia minden bejegyzése
http://rokagomba.wordpress.com/
853 bejegyzés
kedvelés
Turdilli, a calabriai farsangi fánk
2025.01.19.
Xilvia
A Turdilli (dialektusban turdiddi vagy turdiddri), egy specialitás, amely különösen…
Tőkehalleves tárkonnyal, édesköménnyel, cukkinivel, zöldbabbal...
2025.01.19.
Xilvia
Ez a leves a könnyű ízek és a friss összetevők, mint a tárkony, az édeskömény, a cukkini,…
Sertésbélszín paszternák pürével és grillezett kelbimbóval
2025.01.12.
Xilvia
A sertésbélszín bársonyos pasztinák pürével és ropogósra sült kelbimbóval isteni. Ó, és…
Palacsinta nap Franciaországban február 2-án
2025.01.11.
Xilvia
A hagyományok, mítoszok, mondák és babonák között a gyertyaszentelő ünnep mindig is…
A női Byron, a hóvirág asszonya
2025.01.11.
Xilvia
A hóvirág a művészetben és az irodalomban is a tavasz, a tisztaság és a vallás…
Chanchito, a chilei kismalac története
2025.01.03.
Xilvia
A 19. század végén és a 20. század elején a malac népszerű kabala volt Franciaországban,…
A szerencséthozó citrommalac
2025.01.02.
Xilvia
A szerencséthozó citrommalacnak furcsa története van, egy bizonyos, hogy nagy a vonzereje…
Fehércsokis hóember sajttorta
2025.01.01.
Xilvia
Hozzávalók: " 50 g Vaj / margarin " 60 g krémsajt " 280 g fehér csokoládé 150 g Emésztést…
Szilveszteri puncs almával, gyömbérrel és csillagánizzsal
2024.12.31.
Xilvia
Ez a szilveszteri puncs almával és gyömbérrel tökéletes ízorgia. Az év vidám…
Fügetorta carajilloval, spanyol kávélikőrrel
2024.12.21.
Xilvia
Füge torta Keverjük össze a szárított fügéket cukorral és marsalával, majd süssük őket…
Narancsos radicchio saláta
2024.12.19.
Xilvia
Kockázzunk fel két szelet kenyeret vagy császár zsömlét. Bármilyen típusú kenyér megfelel…
Struffoli-mézes koszorú karácsonyra
2024.12.15.
Xilvia
A struffoli mézes golyócskákból álló, nápolyi desszert, amely édes tésztából, méz…
1
2
3
›
»
Receptek a legjobb hazai gasztrobloggerektől.
Legyen Ön is közöttük!
Az oldalról
Bejelentkezés
Adja meg a belépési adatokat!
Emlékezzen rám!
Bejelentkezés
Nincs még fiókja?
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?
Visszaállítás
Fiók létrehozása
Minden mezőt ki kell tölteni!
Belépési adatok
Kijelentem, hogy az érvényben lévő
Általános Szerződési Feltételeket
megismertem, az abban foglaltakkal egyetértek és magamra nézve kötelező érvényűnek ismerem el.
Kijelentem, hogy az érvényben lévő
Adatkezelési tájékoztatót
megismertem, az abban foglaltakkal egyetértek és magamra nézve kötelező érvényűnek ismerem el.
Fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítás
A szükséges információkat elküldjük e-mailben.
Jelszó visszaállítása