“A hagymákat ő szedte fel a kertből és ott szárította a kinti asztalon, már…
 Apró húsgombócokat formázni, majd ezeket egyenként kisütni nem állítom, hogy…
Én nagyon szeretem ezt a retro salátát, főleg amióta ebből a szép, apró kínai gombából…
 "A gombalét  Ha nem ember lennék, gomba volnék. Közömbös, érzéketlen gomba,…
 "A miso sűrű és sós erjesztett szójababpüré, amely nagyjából úgy néz ki, mint a…
 Annak ellenére, hogy a pollo al ajillo és mindenféle al ajillo…
 Ennek a receptnek a kiindulópontját a 2000-ben kiadott Nemzetközi vegetáriánus…
Annál nagyobb bajunk sose legyen, mint hogy sok a cukkini - mondom ezt rengeteg rántott…
 Szemünk se rebben a zöldséges édességeken. Répa, cékla, sütőtök, édeskrumpli,…
 Most, miközben a libanoni muszakáról írok, éppen görög muszakát főzök egy családi…
 A jó töltött paprika titka szerintem a bőséges és ízes mártáson múlik, ennek…
 Cserna-Szabó András Rézi a pácban című újabb gasztronómiai írásokat tartalmazó…