Az adventi időszak kedvelt aprósüteménye Svájcban a (bázeli) brunsli, egy…
Ez a spárgás lepény Nigel Slater receptje legújabb könyvéből, a Kitchen Diaries II-ból…
Végre itt a spárgaszezon, igaz az elhúzódó tél után rövidebb lesz a szokásosnál. Egyik…
Nemrégiben jelent meg a River Cottage-os Hugh Fearnley-Whittingstall új szakácskönyve,…
Ha van olyan gyerek vagy felnőtt a környezetünkben, aki nem eszi meg a spárgát, de…
A klasszikus alma pongyolában (vagy slafrokban) friss, tavaszi változata. Egyszerű, sűrű…
Közeleg a medvehagymaszezon vége, a levelek többsége már nem olyan friss, zsenge, aromás,…
Az Osterchüechli, vagyis a tejberizses, mandulás, kerek formában sütött sütemény…
Nyarat ugyan nem csinál, de kicsit jobban érezzük magunkat tőle, különösen…