Gombás ragu ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

  • 2023.01.23.
  • 7

Hozzávalók:1 db Tv - paprika30 dkg ChefGomba - laska gomba2 db sárgarépa10 dkg borsófehérje kockasóborspetrezselyempirospaprika2-3 ek olaj2 dl növényi tejszínElkészítés:A borsófehérje kockát beáztatjuk.A sárgarépát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.A gombát alaposan megmossuk, majd feldaraboljuk.A paprikát megmossuk és apróra vágjuk.Az olajat egy lábasba tesszük, majd a paprikát beletesszük és lepirítjuk.Majd fűszerezzük, sózzuk és alaposan összekeverjük.Majd hozzáadjuk a répát és a gombát, alaposan elkeverjük, picit pirítjuk, majd hozzáadjuk a beáztatott borsófehérje kockát, elkeverjük, majd felöntjük vízzel (annyival, hogy ellepje), majd puhára főzzük ( ne maradjon rajta víz, csak egy kicsi ).Végül hozzáadjuk a növényi tejszínt, és kb 5-10 percig főzzük még.Párolt rizzsel tálaljuk.