Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Tavasszal szárítottam lósóskát, pontosabban paréjlóromot. Ez a faj vadon és termesztve is…
A savanykás, pikáns szószok alapanyaga a sóska nem csak a kertekben nő, vadon is…
Feltűnt, hogy az olasz tésztás ételek között változatos levélzöldséges tészták is…
A pisztráng bármivel nagyon finom, miért ne lenne jó vadon termő zöldségekkel is! Ámbár…
Számos variációban készíthető ez a csodafinom tészta. Mindig kicsit más, más…
A levélzöldségeket is érdemes konzerválni, pláne a lósóskát, amiből rengeteg van sokfelé.…
A paréjlórom (Rumex patientia) az egyik lósóska, én ahhoz jutok hozzá legkönnyebben…