torkos
borz
Belépés, regisztráció
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Xilvia bejegyzései
Spájz
Gasztroblogok listája
Kezdőlap
Xilvia bejegyzései
Támogatás
Xilvia
Gasztronómia
Irodalom
Történet
Szokások
Nincs Kategorizálva
Xilvia minden bejegyzése
http://rokagomba.wordpress.com/
853 bejegyzés
kedvelés
Libamájjal és gombával töltött korongok, tejszínes gulyáskrémmel
2014.09.28.
Xilvia
Hozzávalók: 150 ml madeira bor 100 ml konyak 150 g libamáj 8 szeletre vágva 100 g gomba…
Ötzi és a kökény
2014.09.22.
Xilvia
"Kék a kökény recece, ha megérik fekete”...így kezdődik a jól ismert magyar népdal.…
Fekete kecsketúró torta (kormos túrós)
2014.09.21.
Xilvia
Tegnap érkeztem vissza majd egyhónapos franciaországi és spanyolországi körutamról. A…
Kandinszkij saláta Kék országban
2014.08.28.
Xilvia
1914 augusztusában, pontosan 100 évvel ezelőtt oszlott fel a Kék lovas elnevezésű művész…
Joghurtos szőlőtorta
2014.08.26.
Xilvia
Hozzávalók a töltelékhez és a díszítéshez 2,5 dl tejszín, 4 ek cukor, 30 dkg joghurt, 8…
Az ikonikussá vált belga sült krumpli
2014.08.25.
Xilvia
Belgiumot a gourmandok hazájának szokták nevezni, mivel a belga emberek általában…
A 2. világklasszis: a fekete berkenye (aronia)
2014.08.20.
Xilvia
Fűben-fában orvosság és a bogyókban is, tehetjük hozzá a régi mondáshoz a fekete berkenye…
Fekete olajbogyós csirke olasz módra
2014.08.20.
Xilvia
Hozzávalók: minden személyre 1 db csirkemell filé, 2 ek oliva olaj, 1 ek vaj, 1 kis üveg…
Vadászat világklasszis hozzávalókért: 1. Japán matcha
2014.08.18.
Xilvia
160 Úgy gondoltam, hogy egy ötrészes sorozatot indítok Vadászat Világklasszis…
Rücskös szamóca kompót
2014.08.16.
Xilvia
A nyugati szamócafa vagy Arbutus unedo, a hangafélék családjába tartozó, apró termetű,…
Két kiváló recept vörös cikóriával
2014.08.14.
Xilvia
Az olasz radicchio vagy vörös cikória egy lilásvörös és fehér levelű, mutatós saláta,…
Kakukkfüves rókagomba fehér borral
2014.08.13.
Xilvia
A rókagomba a nyár végi és kora őszi, főként meleg, esős időszakokat kedveli. Hazánkban a…
«
‹
75
76
77
78
79
›
»
Receptek a legjobb hazai gasztrobloggerektől.
Legyen Ön is közöttük!
Az oldalról
Bejelentkezés
Adja meg a belépési adatokat!
Emlékezzen rám!
Bejelentkezés
Nincs még fiókja?
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?
Visszaállítás
Fiók létrehozása
Minden mezőt ki kell tölteni!
Belépési adatok
Kijelentem, hogy az érvényben lévő
Általános Szerződési Feltételeket
megismertem, az abban foglaltakkal egyetértek és magamra nézve kötelező érvényűnek ismerem el.
Kijelentem, hogy az érvényben lévő
Adatkezelési tájékoztatót
megismertem, az abban foglaltakkal egyetértek és magamra nézve kötelező érvényűnek ismerem el.
Fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítás
A szükséges információkat elküldjük e-mailben.
Jelszó visszaállítása