133 bejegyzés
Régi receptek nyomában
„21 dkg vaj, 17 dk liszt, 10 dkg darált mandula, 11 dkg porcukor és kis vaníliából…
Régi receptek nyomában
„21 dkg vaj, 17 dk liszt, 10 dkg darált mandula, 11 dkg porcukor és kis vaníliából…
Régi receptek nyomában
A csirke és a szőlő jól működő párosát egy 16. századi ételben találtam meg, a Szakács…
Régi receptek nyomában
A csirke és a szÅ‘lÅ‘ jól működÅ‘ párosát egy 16. századi ételben találtam meg,…
Régi receptek nyomában
A csirke és a szőlő jól működő párosát egy 16. századi ételben találtam meg, a Szakács…
Régi receptek nyomában
Búcsúztassuk töltött paprikával a nyarat! De hogyan? Két régi receptet mutatok most – s…
Régi receptek nyomában
„A spenót eredeti jellegénél fogva finom, diszkrét, halk szavú eledel, sima alkalmazkodó.…
Régi receptek nyomában
Nemcsak Magyar Elek ajánlotta a borjút a spenót mellé, már az 1864-es Magyar Gazdasszony…
Régi receptek nyomában
Ha elkészítjük Zilahy Ágnes 1892-ben leírt receptjét, télen elég kisütni valamilyen…
Régi receptek nyomában
Ennél egyszerűbb régi receptet nehéz lenne keresnem, mégis mennyit tanulhatunk belőle! Az…