„21 dkg vaj, 17 dk liszt, 10 dkg darált mandula, 11 dkg porcukor és kis vaníliából…
„21 dkg vaj, 17 dk liszt, 10 dkg darált mandula, 11 dkg porcukor és kis vaníliából…
A csirke és a szőlő jól működő párosát egy 16. századi ételben találtam meg, a Szakács…
A csirke és a szÅ‘lÅ‘ jól működÅ‘ párosát egy 16. századi ételben találtam meg,…
A csirke és a szőlő jól működő párosát egy 16. századi ételben találtam meg, a Szakács…
Búcsúztassuk töltött paprikával a nyarat! De hogyan? Két régi receptet mutatok most – s…
„A spenót eredeti jellegénél fogva finom, diszkrét, halk szavú eledel, sima alkalmazkodó.…
Nemcsak Magyar Elek ajánlotta a borjút a spenót mellé, már az 1864-es Magyar Gazdasszony…
Ha péntek, akkor hal!A mai receptet a Pesti Hírlap 1930-as években kiadott…
Ha elkészítjük Zilahy Ágnes 1892-ben leírt receptjét, télen elég kisütni valamilyen…
Ennél egyszerűbb régi receptet nehéz lenne keresnem, mégis mennyit tanulhatunk belőle! Az…
Reklám 1940-ből – vigyázat, nem műanyag!:)