HetiMenü4./febr.20.-26.

  • 2023.02.20.
  • 1

.


Hétfő: Árpagyöngyleves, joghurtos sertés szelet, farsangi fánk
https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2017/02/arpagyongy-avagy-gersli-leves.html https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2014/12/joghurtos-sertes-szelet.html https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2011/01/farsangi-fank.html


Kedd:
Palóc leves, palacsinta mert a
palacsinta világnapja van !!! és
Húshagyó kedd, a nagyböjt előtti utolsó nap is mára esik az idén. https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2010/08/meg-tart-nyar-34-fok-oda-kint.html https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2010/08/meg-tart-nyar-34-fok-oda-kint.html

Szerda: Gombaleves, kelvirág lengyelesen, kiwi





Ma van hamvazó szerda, hagyományosan szigorú böjti nap, a húsvéti ünnepkör része.




Innen indul a 40 napos nagyböjti időszak https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2020/05/magyaros-gombaleves.html https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2019/04/kelvirag-lengyelesen.html
Csütörtök :(torkos csütörtök )
Húsosbatyu leves ,Stefánia vagdalt,
párizsi körettel, csokis-céklás desszert https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2019/01/husosbatyu-leves.html https://rozmaringesibolya.blogspot.com/2011/03/cekla-csoki-desszert.html

Címkék

Menü Hetimenü