Vaníliás - marcipános - kesus szelet ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

  • 2023.07.07.
  • 2

Hozzávalók:30 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék5,5 dkg Nutriversum Vegán Pro - Marcipános4 dkg édesítő (1:4)7 g sütőpor1 dkg útifűmaghéj6 dl vízKrém 1:1 üv. Nutriversum kesudió vaj8,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - marcipánoskb. 1,5 - 2 dl növényi tejízlés szerint édesítő - ha szükségesKrém 2 :8 dl növényi tejízlés szerint édesítő10 dkg gluténmentes vaníliás pudingpor12,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - Vaníliás+ Nutriversum protein crunchy - étcsokiElkészítés:A piskótához az alapanyagokat alaposan összekeverjük robotgéppel.Majd két részre osztjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben külön-külön megsütjük kb. 20 perc alatt 180 fokon.A kesus - marcipános krémhez az alapanyagokat alaposan kikeverjük.A vaníliás krémhez az alapanyagokat egy lábasba tesszük, jól kikeverjük, majd sűrűre főzzük.A a lapok megsültek és meghűltek, akkor az egyik lapot a tepsi aljára tesszük, jön a kesus krém egyik fele, majd megszórjuk a protein crunchyval, majd a vaníliás krém egyik fele, majd erre rátesszük a másik piskóta lapot, majd megkenjük a kesus krém másik felével, megszórjuk ezt is a protein crunchyval, majd rákenjük a vaníliás krém másik felét.4-5 órát hagyjuk hideg helyen, hogy jól összeálljon ( másnap egyébként még finomabb! )