Tepsiben sült gombás ragus tészta (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

  • 2022.11.29.
  • 4

Hozzávalók:25 dkg köles tészta25 dkg ChefGomba - laska25 dkg ChefGomba - Portobello1 konzerv zöldborsóízlés szerint :sópirospaprikazöldfűszerekbors2 dl növényi tejszín15 dkg növényi sajt - reszelve3 ek olajElkészítés:A gombákat megmossuk, megpucoljuk, majd apróra vágjuk.Egy lábasba tesszük az olajat, majd a gombákat, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót, elkeverjük.Fűszerezzük, hozzáadjuk a növényi tejszínt, alaposan elkeverjük, majd puhára főzzük.A tésztát kifőzzük, majd összekeverjük a tejszínes gombás raguval.Egy
jénaiba tesszük, tetejére tesszük a reszelt sajtot, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük.