RUMOS DIÓS KIFLI (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2015.12.05.
  • 4

Imádok a Midzu tejfőzővel finomságokat készíteni,és hogy a szűrlemény se menjen kárba, így általában fel szoktam használni.. Most pl egy nagyon finom kiflit készítettem..A rumos diótejnek a szűrleménye került bele.Hozzávalók (2 db kiflihez)10 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)10 dkg Schar mix B
(itt találod)0,5
ek útifűmaghéjédesítő1 dl kókuszkrém - Alprokb. 1,5 dl víz (ha szükséges még pótoljuk)2,5 dkg porélesztőTöltelék ugye a diószűrlemény+ növényi margarin a kenéshezElkészítés:A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát.Majd két részre vesszük, kinyújtjuk, megkenjük a diókrémmel (amit időközben beízesítettünk), feltekerjük, megkenjük olvasztott növényi margarinnal (tojás fogyasztók felvert tojással ), majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.