Lenmagropogós

  • 2013.07.13.
  • 2

Legújabb felfedezésem. Nem győzöm készíteni!1/3 bögre lenmagliszt1/3 bögre lenmagtöret1/3 bögre egész lenmag1 bögre forró vízsó, fűszerek/ édesítő, fűszerek, kakaó...a szárazanyagokat és a fűszereket összekeverem, majd forró vízzel tejfölsűrűségűre keverem ki. Jó cuppogós lesz, lehet vesz majd még fel vizet- pláne, ha még pár percet pihentetjük is.Sütőpapíros tepsire kenem nagyon vékonyan és egyenletesen, majd alacsony lángra állított sütőben kb. fél órát szárítottam.Feltördeltem, szilánkosan, ropogósan törik, ha jó.Nagyon ízlik, élvezem, ahogy ropog! Egészséges ropogós kekszféle sajna elég bölcsek köve-dolog... De ez még egészséges is, meg vegán, meg paleo, meg gyúrós, meg minden. Tutijó cucc!