CEOSZ 2023-as falinaptár.

  • 2022.11.30.
  • 5


A CEOSZ 2022-ben is meghirdette „A hagyományos magyar konyhába illeszkedő főétel” kategóriában a receptversenyét, melyre én is beneveztem a receptemmel.... A „Túrónudli vörösboros szilvaraguval”
amely a zsűri döntése alapján a 12 legjobb közé jutott, így megjelent a 2023-as falinaptárában. Nagyon boldog vagyok, és igen megtisztelő ez számomra. Az örömömet pedig még az is fokozta, hogy a naptár borítójára a receptemről készült fotó kerülhetett fel.
A tizenkét recept egy-egy hónapot jelöl, és ad ötletet pontos receptleírással, és szép fotóval ellátva a háziasszonyoknak a finomabbnál, finomabb, és egészséges ételek elkészítéséhez. Ezzel is bizonyítva hogy lehet egészséges is az, ami finom!
Az én receptem pl. "November" hónapnál található!Amennyiben bárki szívesen megvásárolná a falinaptárat, nem kell mást tenni csak fel kell keresni a "Tudomány kiadó" oldalát, ahol meg tudja rendelni, akár több példányban is.A megrendeléshez kattints az alábbi linkre!CEOSZ RECEPTNAPTÁR 2023.A "CEOSZ Ízműves Élménykonyha" pedig lehetőséget biztosít arra, hogy egy Főzőtanfolyam keretében bárki elsajátíthatja hogyan lehet úgy elkészíteni kedvenc receptjeit, hogy azokvalóban egészségesek – vagyis kevesebb kalóriát és szénhidrátot tartalmazzanak,mégis ízletesek – vagyis az új módszerekkel is megőrizzék a régi ízeket,és mindemellett még gusztusosak is legyenek – vagyis látványukban is ellenállhatatlanok. A Főzőtanfolyamra az alábbi linkre kattintva lehet jelentkezni!Ízműves Élménykonyha