Vajas-parmezános popcorn

  • 2021.05.30.
  • 1

Nincs is jobb, amikor hétvégén együtt a család és együtt bekuckózva mozizunk egyet, főleg ha az épp gyermeknapon történik. Készíthetünk hozzá egy adag házi pattogatott kukoricát. Én most kevés vajjal, némi sajttal megszórva kínáltam. A kukorica pattogtató készüléket beszerezhetitek a Russell Hobbsnál. Roppant egyszerű a használata, nincs benne semmi nehézség. Utána pedig már csak kedvünk szerint ízesíthetjük a popcornt. A magot hozzá a madaras nagyáruházban vásároltam. A recept megjelent a Kifőztük magazinban is.Hozzávalók személyenként*1 mérőkanálnyi pattogatni való kukorica*2 evőkanál vaj*2 evőkanál reszelt parmezán*1 nagy csipet só
A géphez tartozó mérőkanállal a popcorn készítőbe teszünk egy adag kukoricát. Kipattogtatjuk.
Olvasztott vajjal meglocsoljuk, ízlés szerint sózzuk, megszórjuk reszelt parmezánnal, végül jól összeforgatjuk. Azonnal kínáljuk.