Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
A parókia konyhájából
Kelt tésztaA legtöbb kelt tésztát ugyanazzal a recepttel készítem.1 dl tejben elmorzsolok…
A parókia konyhájából
Az Őrségből Szlovéniába mentünk. Csodálatos tájakat láttunk. Kis Svájc!Ptujban…
A parókia konyhájából
"Született nektek a Megváltó, aki az Úr Krisztus!" (Lukács evangéliuma 2.11)Minden kedves…
A parókia konyhájából
A születés-és névnapokat össze szoktuk vonni, és össznépi elnevezés alatt tartjuk.…
A parókia konyhájából
Már van egy aranygaluska a blogon, de az nem az igazi recept szerint, csak a saját…
A parókia konyhájából
Milyen nevet lehetne adni neki? Rózánál láttam, és megsütöttem pünkösdre. Már…
A parókia konyhájából
Jó nagy adag lekváros buktát sütöttem délelőtt. A szokásos kelt tésztából készítettem.…
A parókia konyhájából
Elöl a malacka.Hozzávalók:1 kg liszt20 dkg margarin4 dkg élesztő1 kockacukor1 dl tejkb…
A parókia konyhájából
Itt láttam ezt a kenyeret, és kis változtatással elkészítettem tegnapelőtt.Hozzávalók:-a…