Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Ami a spanyoloknál „Arrós negre”, Olaszországban „Risotto al nero di seppia”, az…
Érdekes, ha az ember egy meleg helyre kerül, ahol süt a nap és még a tenger zúgását is…
A parmezán (jelen esetben gyűjtőnévként használva, amibe a Parmigiano Reggiano mellett pl…
Nem vagyok botanikus, de azt gyanítom, hogy a medvehagyma több tízezer éve ugyanazzal a…
Édes és sós íz, gyümölcs és hús: nagy klasszikus párosítás ez, bár sokan idegenkednek…
Nemrégiben egy kedves felkérést kaptam a Mézesélet blog írójától. Nem tudom,…
Mitől mediterrán? Egyszerűen olívaolajjal megkent, sóval és borssal ízesített grillezett…
Fóliában grillezett garnéla citromos kuszkusszal Ebben a receptben a legnagyobb okosság…
Az úgy volt, hogy megint feljöttek a haverok egy laza vacsorára. Meghívtam a két Orsit…
Régen tettem bejegyzést, ennek nem az az oka, hogy nem főztem, nem sütöttem, hanem csak…
Nem tudom, más hogy van vele, de jeges kávét nem csak nyáron szoktam inni. Persze,…