Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
Szellem a fazékban
Mióta itt a tavasz, és kikerültek a piacok standjaira a friss zöldfélék: újhagyma, kapor,…
A parókia konyhájából
A tegnap közzétett sült cukkiniből készült ez a szendvicskrém mindannyiunk örömére. Én…
Tétova ínyenc
Minden családnak van egy bevált tonhalkrém receptje. Időnként azonban jól jön az újdonság…
Tétova ínyenc
A mi padlizsánkrémünk a legkirályabb, ez nem is kérdés, de azért akad még néhány szerte a…
Tétova ínyenc
Minden ország vagy régió megalkotja a maga padlizsánkrémjét. A mutabal a Közel-Keletre…
A parókia konyhájából
Már írtam, hogy gyakran megkeseredett a padlizsán, ha kisütöttem, így inkább egy…
A parókia konyhájából
Férjem családjában nagyon kedvelt kenőkét hozok most, melyet ő maga készített a nővére…
Belvárosi konyha
Én mindig várom a locsolókat. Nekem nem nyűg, örömmel tölt el, hogy jönnek a vendégek.…