99520recept

616gasztroblogger




  Receptek: Vega
232017. 08.

|2017.08.23.|

Az a különleges eset esett meg velem, hogy elfogyott a hajdina itthon... Jah, más …

232017. 08.

|2017.08.23.|

Épp szezonja van, úgyhogy mikor máskor főzzünk szilvásgombócot, ha nem épp most …

232017. 08.

|2017.08.23.|

Ez egy olyan saláta, amit az is jóízűen fogyaszt el, aki igazából nem egy saláta …

232017. 08.

|2017.08.23.|

Hozzávalók 4 személyre:1 kis doboz vörösbab (konzerv, 24 dkg)3 sárgarépa0,5 …

222017. 08.

|2017.08.22.|

Egy régen megírt poszt, amit elfelejtettem anno közzétenni. Kb. egy éves lehet. Arra …

222017. 08.

|2017.08.22.|

Most van szezonja  a fejtettbabnak, érdemes ezt a rövidke időt kihasználni, …

222017. 08.

|2017.08.22.|

Tulajdonképp a kari-ban sok minden lehet. Én is azt tettem bele, ami épp volt otthon …

222017. 08.

|2017.08.22.|

Édesanyám így készíti az ecetes uborkát évtizedek óta. Ahogy nagymamám is …

212017. 08.

|2017.08.21.|

Vallom, hogy a kevesebb több és hogy a klasszikus ízek örök életűek. Ennek …

202017. 08.

|2017.08.20.|

Noha még egy tegnapi anyag is itt figyel talonban, ezt most azonnal meg kell osztanom …

202017. 08.

|2017.08.20.|

Nem is értem, ez az étel hogy nem kapott eddig bejegyzést, pedig nagyon gyakran …

192017. 08.

|2017.08.19.|

Ezúttal füstölt tofuból, zöldbab főzelékkel. A tofu és a zöldbab hüvelyes, a …

192017. 08.

|2017.08.19.|

A szeder az egyik legfotogénebb gyümölcs, bár ezt kijelenteni merészség, hiszen …

192017. 08.

|2017.08.19.|

Szoktátok kérdezni tőlem, honnan veszem a receptjeimhez az ötleteket, és az igazság …

182017. 08.

|2017.08.18.|

 A padlizsán szezon kellős közepén járunk. Érdemes ilyenkor a már megszokott …

182017. 08.

|2017.08.18.|

No, a nyár végére sikerül is posztolnom... :( (Úgy június végétől itt a szöveg …

172017. 08.

|2017.08.17.|

A feltűrt puliszkát mindig édesapám készítette nálunk. Mikor gyerekek voltunk, …

172017. 08.

|2017.08.17.|

Odafenn, hol moly suhog és szúnyog száll, hol soha nem jár szőrös lábú dromedár, …

162017. 08.

|2017.08.16.|

Eddig nem volt a kedvencem a kapor de ebben a receptben szerintem az arányok miatt lesz …

152017. 08.

|2017.08.15.|

Ezeket a gyönyörű paradicsomokat eddig csak nyersen ettük. De most már van belőle …

152017. 08.

|2017.08.15.|

Mai piaci kalandozásom eredménye egy ízig- vérig szicíliai fogás, amelyben a …

152017. 08.

|2017.08.15.|

Ismerős az az érzés, amikor beleharapsz egy isteni csigába, kívülről ropogós, …

142017. 08.

|2017.08.14.|

Az egyik kedvencem a szilvalekvár, szigorúan veresszilvából. Mivel ezt piacon nem …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!