102855recept

616gasztroblogger




  Receptek: Vega
212017. 10.

|2017.10.21.|

Az amerikai típusú káposztasalátát (coleslaw) szeretem variálni. Ezúttal egy …

202017. 10.

|2017.10.20.|

Számomra ez az étel régi szép emlékeket idéz mikor  még édesanyám …

182017. 10.

|2017.10.18.|

Még Magyarországon jártunkkor kaptunk finom szilvát barátainktól, akik saját …

162017. 10.

|2017.10.16.|

A hétvégén készült a lencsefasírt. Az itthoni zöldségekből került bele, amit …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Hetente többször készítek reggelire, vacsorára valamilyen kenyérre kenhető kencét …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Eddig nem jutott eszembe, hogy mustból levest főzzek. Pedig a már kifacsart …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Hozzávalók:10 dkg Aby friss tésztalisztkb. 1,6 – 1,7 dl víz+ Töltelék: párolt …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Egy étel, ami több mint köret és ami elhozza az ősz ízeit. Rizs, hagyma, fokhagyma, …

142017. 10.

|2017.10.14.|

Még van friss zsenge kukorica a piacokon, érdemes ezt a krémes levest elkészíteni …

132017. 10.

|2017.10.13.|

Egy idő óta rendszeresen szembejön velem a neten, különböző oldalakon a Buddha …

132017. 10.

|2017.10.13.|

Október a Vegetáriánus Tudatosság hónapja (#vegaoktober), ez alkalomból …

132017. 10.

|2017.10.13.|

Az édesburgonya avagy batáta, arról nevezetes, hogy megszokott ételeinkben …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Ez a ropogós, sajtos-morzsás fedő alatt megbújó krémes tészta éppen alkalmas …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Maradt egy adag főtt basmati rizsem és egy fél fej lila káposztám. Aztán nem volt …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Ezer plusz egy éve nem írtam már ide semmilyen receptet, viszont a következő étek …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Ne tessék megrettenni attól a jelzőtől, hogy vegán. Igen, tény, hogy semmi állati …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Hozzávalók:10 dkg csicseriborsó liszt10 dkg hajdina liszt2 dkg lenmag liszt2,5 dkg Aby …

092017. 10.

|2017.10.09.|

 Az egyik kedvenc őszi salátám ez. Külön-külön a lencse-csicseri, …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Meggyőződésem, hogy a főzés művészet, ugyanolyan nemes művészet, mint a …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Így ebben az őszi, hűs időkben vágyunk a kényeztető finomságokra. Amikor …

092017. 10.

|2017.10.09.|

A közepes  cukkinik a maximálisan 15-20 centis méretűek még rendelkeznek azzal a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!