127049recept

617gasztroblogger



152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Hozzávalók a tésztához:30 dkg liszt15 dkg margarin1 db tojás1-2 ek vízfél kk …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Nem terveztem ezt a bejegyzést megírni,mert csak próbának szántam a Barbecue …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Mindjárt itt a hétvége, érdemes rétest sütni....annyira, de annyira finom.....Itt …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Mindjárt itt a hétvége, érdemes rétest sütni....annyira, de annyira finom.....Itt …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Egy héttel ezelőtti posztom - szerencsére látszik, hogy a sör nagyon sokakat …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Itt van a kakaós csiga recept, amit ígértem. Blundeltésztából készül, ami egy …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

  Egy kis színt hozok ezzel az étellel ebbe a borongós, esős időbe. Igazi téli …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Tudjátok, hogy a gasztronómiával kapcsolatos minőségi videók nagy szerelmese vagyok …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Tudjátok, hogy a gasztronómiával kapcsolatos minőségi videók nagy szerelmese vagyok …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

    A kismama lányom azt mondta a minap, hogy ha majd meglesz a baba,ő …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Esténként gyakran vágunk össze mindenféle zöldséget valamilyen sajttal vagy …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Azt a kis szépséget még karácsonyra sütöttem, klasszikus párizsi krémmel töltve. …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

        Gyakran készítek karamellpudingot. Szeretem, …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Kissé meghökkentőnek tűnhet és nem is kerültek volna ők soha egy tányérra, ha …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Próbálkozom, hogy változatosabb legyen a menüm és most sósra vágytam. Reggelire …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Minek főznél porból pudingot, amikor anélkül is tíz perc alatt kész? Összesen öt …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

MÁD@MÁK - 2014. február negyedikétől két héten át a mádi boroké lesz a …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

A Made in Pécs városmagazin baráti szerkesztősége idén is megrendezte, amit …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Egyszerű, nagyszerű, könnyen elkészíthető, s hidegen fogyasztani a legfinomabb. …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Azért is jó ez a blog-élet, mert az ember asszonymindig lát valami teljesen újat(és …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Télen az egyik kedvenc egytálételem ez a könnyen, gyorsan elkészíthető kasmíri …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

(kép)Új év.... Általában az emberek megfogadnak ezt azt, hogy mit fognak csinálni …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Néhány nap múlva kicsinosítjuk magunkat és tiszteletünket tesszük fromJuci …

152014. 01.
 

|2014.01.15.|

Mi fu? Tofu! A 24 éves férfi állítólag rájött, hogy se ideje, se pénze a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!