118509recept

617gasztroblogger



052013. 10.
 

|2013.10.05.|

reggeli:tea, narancslé, ropogós rozsos kenyér, padlizsánkrém (tényleg nagyon sokat …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Napjainkban sokan náthásak, megfáztak, vagy elkapták közvetlen környezetükben …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Szóval mostanában Zével totál rákattantunk az olyan édességekre, amik az …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Hozzávalók:30 dkg liszt,3 g porélesztő,1 tojás,1 evőkanál cukor,4 dkg margarin,1 …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Most már közzé merem tenni, többszöri sütés van mögöttem, mindegyik egyformán …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Kipróbáltam a Delikát ételízesítő csirkékre készült változatát, tetszett az …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Az a jó a paradicsomban, hogy egészen addig képes teremni, míg a talajmenti fagyok …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

                        …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Az utolsó paradicsomokból , amit még a fagyok előtt a kertből megmenekítettem a …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Hozzávalók 4 személyre 1 nagy cukkini 1 csokor petrezselyemzöld 1 zöldség …

052013. 10.

|2013.10.05.|

Hozzávalók 4 személyre1 nagy cukkini1 csokor petrezselyemzöld1 zöldség leves …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Ezt a receptet a feleségem szintén egy receptes újságból írta ki még évekkel …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

  A III komáromi Cukorshow képeit ITT megnézheted.

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Hozzávalók 4 személyre:A tésztához: 50 dkg finomliszt, 3 dkg élesztő, 3 …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Sziasztok! Elözö napról maradt még meg egy adag Chili concarné , ezért úgy …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

piroskonyhaPacal, pacal.....Most sem tudtam megkóstolni!Elkészítettem a férjemnek, …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Isteni illatos, puha, nagyon kakaós és másnap is ugyanolyan finom kakaós csiga …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Hétvégére egy tejfölös pörkölt receptet hoztam, melyet most kacsa zúzából …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Tetején egy kis mascarponés krémmel! Barátkozom a habzsákkal...ez tisztán látszik …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

piroskonyhaEz a kelt tésztás finomság egy eredeti finn recept, nálam egy pici …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Megint újítottam :) Eddig a csirkepaprikást kizárólag babérlevéllel készítettem, …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

A nővérem megmondta a tutit: a málnás brownie nagyon durva. Amondó vagyok …

052013. 10.
 

|2013.10.05.|

Színben, illatban, ízben, vitaminokban gazdag, fincsi saláta. Hogy ne csak szimplán …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!