102852recept

616gasztroblogger



232013. 03.
 

|2013.03.23.|

Volt már egy kísérlet, ami majdnem tökéletesre sikerült. Most megfogadtam az akkori …

232013. 03.
 

|2013.03.23.|

Ez az egyik kedvenc pogácsám. Pontosabban a legkedvencebb. :-)Nagyon könnyű, puha, …

232013. 03.
 

|2013.03.23.|

Sokszor, sokféle alkalomra sütöttem már: vendégségekre, borkóstolóra, de …

232013. 03.
 

|2013.03.23.|

A gabona kérdés mostanában erőteljesen foglalkoztat. Mit is eszünk legtöbben …

232013. 03.
 

|2013.03.23.|

A levesről Gyümölcsös és fűszeresEPERLEVES, TEJSZÍNES SAJTTAL ÉS …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

FüggőségEgy tányér leves.Nekem olyan mint a drog.Rabja vagyok,egyetlen napot sem …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Isteni finom, roppant gyors tésztaétel. María oldalán találtam, csak a …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Gyerekkoromban nem igazán kedveltem a mézes krémest, azt a sütit, amelyik 4 mézes …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Egyszerű, gyors és finom ez a medvehagymás mártogatós . Tovább a …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Hozzávalók:(a csésze = 2,5 dl)-- A "lisztes" részhez:3 csésze rétesliszt1 csésze …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Rég hoztam kenyeret most kikísérleteztem egyet és úgy gondoltam hozom a …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Az egyre ismertebb és egyre népszerűbb szekszárdi Pósta borászat egyik 2009-es …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Az egyre ismertebb és egyre népszerűbb szekszárdi Pósta borászat egyik 2009-es …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Még mindig el vagyok maradva a tortákkal amik mostanság készültek a konyhámban. …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Már régebben jeleztem ITT, hogy vasárnap Családi egészségnapot tartanak a …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Az idén a húsvéti játék elindítása mellett igyekeztünk nektek …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Nem terveztem még egy narancslekvárt készíteni. De az utolsó láda tarocco narancs …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Szereted az finomságokat, de a könyvesbolti kirakat előtt is csorog a nyálad a …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Már-már Gréta receptjeinek "hivatásos" kipróbálója lehetnék :), hiszen sorban …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Húsvét közeledtével újra felkérést kaptam kedvenceim felsorakoztatására az …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Bitang régi recept, nem is tudom, honnan van, de rettenetesen olcsó, egyszerű és …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Cukrász vizsgám közeledtével illővé vált végre megalkotnom egy dísztortát is. A …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Ez az étel kiváló példája annak, hogyan varázsoljunk szokványos, hétköznapi …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

A palacsinta volt mindig is a nagy kedvenc desszertem. Úgy vagyok vele, mint Gombóc …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!