115665recept

617gasztroblogger



312013. 10.
 

|2013.10.31.|

A galette igazi laza szellemiségű, francia eredetű sütemény, az alkotói szabadság …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

"Anyuuuu, csináljunk kekszet, valami fahéjasat és szív alakú legyen és sok …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

Vaníliás muffin díszítve. A figurák fondantból készültek.Halloween…Spooky night …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

Mi más jöhetne október utolsó napjára a nagy halloween kezdetére, mint egy …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

15 perc alatt könnyen összedobható, majszolnivaló édesség: savanykás alma ropogós …

312013. 10.

|2013.10.31.|

15 perc alatt könnyen összedobható, majszolnivaló édesség: savanykás alma ropogós …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

...egy klasszikus magyar leves, egyszerűenHozzávalók:~450 g sárga hüvelyű zöldbab …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

Megjelent a Kifőztük magazin novemberi száma!

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

Tudom, hogy a Halloween még mindig egy megosztó esemény, de azért …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

A blogkóstoló mostani fordulójában Dina világa blogját sorsolta nekem Teller Cake …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

                        …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

Melengető, enyhén csípős leves keleties ízvilággal.Hozzávalók 3-4 személyre:40 …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

Egy leves a paradicsom valódi ízével!Semmi sűrítőanyag, semmi ízfokozó, csak …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

A mostani témát Szofika hozta, mely egyben közvélemény kutatás is miszerint dió …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

fotó: www.gasztroshop.huHa jól emlékszem a Pékség történetében még nem volt …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

Megint Váncza! :))) Lesz még az biztos, mert sok kedvencem van a könyvben, meg Mónika …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

Borlabor 2. A borok tudnak lenyűgözőek lenni, ám a bennük lévő alkohol lehetséges …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

A spenóttal szerintem sok óvodást riogattak a szülei, ami szerintem nagyon helytelen, …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

Mint azt, ezen fejezetem első okoskodásában írtam; nem olyan rosszak azok a …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

A birset az  édes ízekkel hozzuk összefüggésbe, pedig zöldségekkel hallal …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

sütőtökből20 dkg durum liszt 20 dkg sütőtökpüré 10 dkg puha …

312013. 10.
 

|2013.10.31.|

20 dkg durum liszt 20 dkg sütőtökpüré 10 dkg puha vaj 1-2 kk …

302013. 10.
 

|2013.10.30.|

Amikor Ispahan-t említem, nem az iráni városra, hanem Pierre Hermé kreációjára, a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!