95162recept

616gasztroblogger



202011. 05.
 

|2011.05.20.|

Hm, nagyon finom süti!Hozzávalók:15 dkg marcipán10 dkg növényi margarin7 dkg …

162011. 05.
 

|2011.05.16.|

Zsófi a hétvégén sütit sütött. Valamelyik lányoknak szánt újságban találta a …

152011. 05.
 

|2011.05.15.|

A petrezselymes krumpli, mint köret szerintem sok mindenki kedvence, …

142011. 05.
 

|2011.05.14.|

Már tombol a spárgaszezon. Én mindig csak a fehéret veszem egy ideje, a zölddel nem …

142011. 05.
 

|2011.05.14.|

Még nem tudtam megunni, nálam a saláták között ez a császár akarom mondani …

132011. 05.
 

|2011.05.13.|

Kisebbik keresztlányom szülinapjára készítettem ezt a kis kosarat. Magát a kosarat …

132011. 05.
 

|2011.05.13.|

Általában bízom magamban. (Nah jó, néha elbizonytalanodom...) Van annyi rutinom már …

102011. 05.
 

|2011.05.10.|

Ezt a tortát még decemberben készítettem a kisfiam 12. születésnapjára. Csak …

092011. 05.
 

|2011.05.09.|

készíthetsz  pl. kapros,  túrós  metéltet. Annyi minden …

092011. 05.
 

|2011.05.09.|

Bevezettem azt a szokást, hogy akinek névnapja van a családban az rendelhet magának …

082011. 05.
 

|2011.05.08.|

Pénteken eltelt a délelőttöm vendégeskedéssel, és mikor az ovisok hazaértek, még …

052011. 05.
 

|2011.05.05.|

Duende-nél kinéztem ezt a jó kis levest. Hátránnyal indultam, mert most nincs friss …

052011. 05.
 

|2011.05.05.|

Rebarbarából leginkább a rebarbarás lepényre és a rebarbarakompótra (ebből …

032011. 05.
 

|2011.05.03.|

Bableves mellé készítettem, még húsvétkor. Nem vagyok egy nagy pogácsa-bajnok, …

032011. 05.
 

|2011.05.03.|

Ma kétszer is ettem salátát, az egyik adag kóstoló volt, nem én készítettem. A …

032011. 05.
 

|2011.05.03.|

Kezdem megszeretni a gévagombát. Főleg ha nincs más, de komolyan is... Hasonló …

022011. 05.
 

|2011.05.02.|

Lehet "szüretelni" a tépősalátát. Én tövestől húztam fel belőle, mert elég …

012011. 05.
 

|2011.05.01.|

Ezeréves recept még a gyerekkoromból. Sok helyen kering a neten, én most a …

302011. 04.
 

|2011.04.30.|

Holnap májusfát állítunk! Na nem egészen, mi csak nézzük, de mivel a munka …

302011. 04.
 

|2011.04.30.|

Szervusz, kedves blogom! A mai recept jelmondata ez lehetne: nem minden az, aminek …

242011. 04.
 

|2011.04.24.|

Húsvét vasárnapi ebéd elöetelének szántam és nagyon jól sikerült a következö …

242011. 04.
 

|2011.04.24.|

Húsvétra sütöttem. Már hónapokkal ezelőtt kinéztem egy közeli cukrászdában, …

232011. 04.
 

|2011.04.23.|

A friss, szinte még "bimbós" gévagomba nagyságrendekkel finomabb, mint idősebb …

212011. 04.
 

|2011.04.21.|

Mézeskalácsból készítettem ezt a húsvéti figurát, amivel bármilyen tortát …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!