97105recept

616gasztroblogger



052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Boldog új évet kívánok mindenkinek!Új év, új tervek, új lehetőségek és …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Nagyikám szalakálés pogácsája Hozzávalók: 60 dkg liszt, 25 dkg margarin, …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Ennek a posztnak a megírását is halogatom már egy ideje, de most nekiveselkedek. …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Karácsony előtt azon tanakodtam, hogy vajon milyen gesztenyés finomságot süssek, …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Nagy adósságom az utolsó két Vállalkozó női üzleti reggeli leírása. Remélem, …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Házi hamburgert csinálni baromi egyszerű, csak egyszer kell belefektetni egy kis időt …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

 A lányaim szülinapjára készítettem ezt a két tortát még novemberben …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Régóta tervezgettem, hogy csinálok egy ilyen gyors gombakrémet, de nem is tudom, …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Sziasztok!Ez az étel január elsején készült ebédre , vagyis vacsorára .Az úgy …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Emlékeztek még, amikor Timi (feleségem) főzött itt a blogon? Jó rég volt, ám …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Talán sikerül egyszer behozni a lemaradásom :-)! Ez a finom és kalóriadús desszert …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Ideje felvenni a 2013-as év fonalát...Egy tavalyi recepttel. Nagyon finom ez a lazacos …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Ha már az előzőekben szó esett a gin elődjéről, akkor épp itt az ideje …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Isteni foszlós kalács, kakaóval, lekvárral, mézzel. Másnap is puha marad,bár …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Hozzávalók 15 dkg zabliszt 15 dkg rizsliszt 15 dkg vaj ½ csomag (6 g) …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Nagyjából két éve dédelgetem ezt a receptet és várom azt a karácsonyt mikor …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Ma is egy kis karácsonyi nosztalgia... :)Hozzávalók:2 dl. víz35 dkg. kristálycukor40 …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

 Már csak 170 napot kell várnunk az első burgundi palackos, …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Egy egyszerű, de ötletes üdvözlőfalattal jól indul a nagyobb társaságok számára …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

Újra főzök, így lesznek új bejegyzések.Legutóbb ugyanis december 21. körül …

042013. 01.
 

|2013.01.04.|

·        1 kg csirkeszárny, …

032013. 01.
 

|2013.01.03.|

A legegyszerűbben elkészíthető sajtos rúd, ami finom, omlós és napokig eláll. …

032013. 01.
 

|2013.01.03.|

Japánban köztudottan kevés az éves szabadnapok száma, ami szabadság jutna, azt meg …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!