115665recept

617gasztroblogger



082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Mindig van egy felkapott süti. A biscottit valaholva a muffin és a macaroon korszak …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Tátott szájjal születtem... barackok és citromok és az érett nap és e titokzatos …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Megmutatom a csomagot cím nélkül!!!Megérkezett az ajándékom Szofikától!A …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Finom kényeztetés egy pihenős hétvégén.

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Még aznap, mikor a Kalácsvirág elkészült, küldött a nővérem egy linket, egy …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

AMBRUS LAJOS szőlőbirtokos író, a FOOD&WINE jól ismert, kiváló …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

A házi készítésű likőrök szintén népszerű ajándékok, emlékszem, …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

 Az ádventi várakozás lényege szerint: várakozás arra, Aki …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Reménykedem benne, hogy idén nyugalmasabb lesz a karácsony. A menüt nem akarom …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

 Réti sóska, mezei sóska, kerti sóska, egyszerű sóska;lórom, lósóska, …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Divat-e a sütőzacskóban sütés, vagy csak a reklámokból ismert "naon omlós" …

082013. 12.

|2013.12.08.|

Divat-e a sütőzacskóban sütés, vagy csak a reklámokból ismert "naon omlós" …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Többször készült már citromkrém a konyhámban mire megtaláltam a nekünk ízlő …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Decemberben ki sem látszunk a finomabbnál finomabb süteményekből. De ha nem akarunk …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Várakozás - Advent Hópehely álma Szállni világra Éj-puha csendben  …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

1 évvel ezelőtt ilyenkor még nagy munkában voltunk. Lázas készülődés, …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Lezárult a Zsirai Pincészet „Keltsd életre a parafadugót!” című pályázata, a …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

P { margin-bottom: 0.21cm; }  Rákattantam a kekszkészítésre. Még jó …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

És egy újabb keksz. Annyi lett, mint csillag az... abroszon.Hozzávalók:-80 g darált …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Hozzávalók 4 személyre: 320 g fodros széles metélt, 200 g lazacfilé bőr nélkül, …

082013. 12.
 

|2013.12.08.|

Egyik barátnőm szülinapjára csináltam, szerintem már vagy 2-3 éve nem sütöttem …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!