114300recept

617gasztroblogger



252018. 05.

|2018.05.25.|

113. nap, kedd(Rövid munkanap.)Étek: csaló (tervezett)Mozgás: 2 km114. nap, …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Mit szólnátok hozzá, ha idén egy igazán mulatságos reggelivel lepnétek meg a …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Mit szólnátok hozzá, ha idén egy igazán mulatságos reggelivel lepnétek meg a …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Legutóbbi költözésünk alkalmával, sőt, az utolsó doboz kipakolásáig …

242018. 05.
 

|2018.05.24.|

Ismét rizs, csak most édesen :-) Ki hogy készíti? Nálunk néha így …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Először is: felejts el (majdnem) mindent, amit eddig az igazi olasz pizzáról …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Hozzávalók 4 személyreegy nagy csokor csalán (lehetőleg fiatalabb hajtások)2 gerezd …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Az ebéd megint csak a számunkra megunhatatlan spárgából készült, most éppen egy …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Hiszen három ízben is megkóstolható a legendás, itthon még sosem látott zsemle …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Hozzávalók: kenyérlángoshoz:1 db krumpli/ kb. 10 dkg/, 25 dkg liszt, 1 dkg élesztő, …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Hozzávalók 1 tepsihez (kb. 60-80 db) 60 g teljes kiőrlésű cirokliszt 60 g barna …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Ez is tavalyi recept, az Erdélyi Konyha Palacsintáskönyvéhez készült. Akkor is …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Történt egyszer, hogy cikket írtam egy olyan bisztróról, ahol mosogatás helyett …

242018. 05.
 

|2018.05.24.|

És igen! Még mindig kihasználom az epret! :) Ezúttal nem édesen, hanem salátába, …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Fantasztikus hangulatban telt az immár második alkalommal megrendezett tunéziai …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Az úgy volt, hogy a múltkor a boltban szép volt a lapocka, a csirke meg …

232018. 05.
 

|2018.05.23.|

No, kérem ismét egy olyan dolog amit már régóta őrizgetek a kis agyamban …

232018. 05.

|2018.05.23.|

Csak igazolás, hogy eszünk. Ha a birtokon vagyunk, mindig ilyesmit eszünk. Valami …

232018. 05.

|2018.05.23.|

A Wineglass Communication csapat jóvoltából még múlt évben volt szerencsém …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!