137944recept

617gasztroblogger



232019. 03.

|2019.03.23.|

CHIFFON TORTA – A chiffon torta az elmúlt 100 év egyetlen igazán új tortája, …

232019. 03.

|2019.03.23.|

Hozzávalók 2 személyre1 doboz tofu (kb.40 dkg)2-3 evőkanál olajkb.5 cm-es darabka …

232019. 03.

|2019.03.23.|

Egészségetekre! Fotó: Kiss László Zabaglione, sabayon vagy magyarul …

222019. 03.

|2019.03.22.|

Hozzávalók:2 karalábé4 közepes krumpli1 hagyma1 leveskockasó, frissen őrölt …

222019. 03.

|2019.03.22.|

Ez a leves néhány éve tört be a konyhánkba. Az egyetlen krémleves, ami osztatlan …

222019. 03.

|2019.03.22.|

A sertéshúsból készült pörköltek, tokányok a kedvenceink közé tartoznak, így …

222019. 03.

|2019.03.22.|

Az egyik kedvenc szicíliai fogásomat a melanzane alla parmigiana-t most az …

222019. 03.

|2019.03.22.|

Kaptunk egy nagy zacskó pucolt dióbelet, aminek nagyon örvendtünk, hisz nagy kedvenc …

222019. 03.

;)

|2019.03.22.|

222019. 03.

|2019.03.22.|

Yotam Ottolenghi Jeruzsálemben született, Londonban élő séf és étteremtulajdonos, …

222019. 03.

|2019.03.22.|

A mádi központú Juliet Victor borászat 2019. március 3-án mutatta be a budapesti …

222019. 03.
 

|2019.03.22.|

Kalács szeleteket, mézes, vaníliás, fahéjas, tejes tojásban megforgattam, …

222019. 03.

|2019.03.22.|

Philipp Oser, a Villa Tolnay Bor- és Vendégház tulajdonosának kezdeményezésére …

212019. 03.

|2019.03.21.|

Hát elég régen jelentkeztem, pontosan egy hónapja. Már egy ideje tervezem, hogy …

212019. 03.

|2019.03.21.|

Szóval ezt kitaláltam, aztán valahogy bevillant, hogy ezt a klasszikust, már …

212019. 03.

|2019.03.21.|

Közeleg a húsvét, ilyenkor sokan sütnek kolbászt is, illetve itt van már lassan a …

212019. 03.

|2019.03.21.|

Már második éve, hogy Fiúnk tőlünk távol éli az egyetemisták nem éppen …

212019. 03.
 

|2019.03.21.|

Éhesen jöttem hazafelé és közben az járt a fejemben, hogy a fiam is előkerülhet. …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!