118782recept

617gasztroblogger



202018. 07.

|2018.07.20.|

A rugelach zsidó eredetű édesség, a krémsajtos alaptészta nagyon jól variálható …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Egy csodás, nyugodt tó Pécsvárad (Pécshez közelebbi) végében. Bőven van hely, …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Hozzávalók egy 25X35 cm-es tepsihez6 tojás10 dkg cukor15 dkg liszt5 dkg búzadara30 …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Ha megkérdezem a családot, mi a kedvenc ételük, szerintem kapásból a rántott húst …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Tegnap a "gyárban" (minden ami munkahely) gulyást ettünk; ami nem túl fontos …

202018. 07.

|2018.07.20.|

A napokban egy gluténmentes pitetésztát sütöttem, mellyel nagyon elégedett vagyok, …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Sok tésztás ételt eszem mostanában, mert végre találtam normális áron teljes …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Amíg még ilyen kellemes nyarunk van (persze, leszámítva a sok esőt), és belehet …

202018. 07.

|2018.07.20.|

A napokban láttam egy kis videót arról, miként lehet természetes színezékkel …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Hozzávalók : - kenyér- fokhagyma- feta sajt- szárított oregánó- …

202018. 07.

|2018.07.20.|

svéd uborkasalátaAzt nem tudom, hogy miért svéd uborkasaláta a neve, de finom.Kaptam …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Olyan finom ez a kis sajtos aprósütemény! Belül puha, kívül kicsit ropogós, …

192018. 07.

|2018.07.19.|

A címben feltett kérdésre a rövid válasz naná, hogy az, hogy nem.Ugyanakkor sokan …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Ezt a finomságot még tavaly nyáron készítettem, már éppen ideje volt, hogy …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Minden évszakban készítek 1-1 Pavlova tortát, ez lett az idei nyári verzió A férfi …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Hozzávalók:50 dkg liszt2 tojás sárgája20 dkg zsíros juhtúró10 dkg vaj3 dkg friss …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Sokaknak, köztük nekem is sokszor gondot okoz mostanában egy-egy gluténmentes …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Hozzávalók 32 darabhozA tésztához70 dkg liszt3 dkg élesztő1 dl tejfél dl olaj33-35 …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Nyár van. Ez a mondat mindenkiben másképp folytatódik. Nálam úgy, hogy akkor …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Készítettem már paradicsom chutney-t és nagyon megszerettük. :) Igaz, akkor csak …

192018. 07.

|2018.07.19.|

...télen-nyáron-akármikor! Az egyik legjobb magyar étel! Íme az én variációm! …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Csak geochaching-ezni léptek ki a közeli domboldalra a nálunk lévő fiatalok és …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!