114300recept

617gasztroblogger



262018. 05.

|2018.05.26.|

262018. 05.

|2018.05.26.|

Végre lehet kapni szabadföldi epret! Alig vártam már, hogy vehessek. Kóstoláskor …

262018. 05.

|2018.05.26.|

“A babér (Laurus) a babérfélék (Lauraceae) család névadó nemzetsége …

262018. 05.

|2018.05.26.|

Itt az eperszezon, amit egyszerűen imádok! Szerintem nem lehet nem szeretni ezt a …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Sziasztok!Nem hiszitek el, a jövő hónap azonos napján lesz a boldog születésnapom! …

252018. 05.

|2018.05.25.|

 Már van egy ehhez hasonló olajos piskóta blogon a Raffaello tortánál …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Újburgonya tepsiben sütve. Pompás tavaszi köret a burgonyát kedvelőknek. Nagyon …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Ha valami jó, az jó. Azon általában nem érdemes változtatni. Általában. De nálam …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Ez a Raffaello golyó még tavaly készült valamikor, de most, hogy egyre melegebb van …

252018. 05.
 

|2018.05.25.|

Mindent a "maga idejében" <3Most érik a szamóca és a földieper, együnk naponta. …

252018. 05.

|2018.05.25.|

A régi cseresznyés süti recept alapján, csak kis változtatással.  …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Finomságok. Csupa, csupa ínycsiklandó étel. Grillezett padlizsán és bébitök, …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Nagyon jónak láttam ennek a süteménynek a tésztáját már a műsort nézve is , de …

252018. 05.

|2018.05.25.|

A nagy dolgok legtöbbször egy pohár ital mellett kezdődnek. Különösen igaz ez egy …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Hozzávalók :- 55 g áfonyás zabkásapor ( nekem Vitalis volt )- 65 g zabpehely- 8-10 …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Fel a kezeket, ki szereti a palacsintát? Ezt a vajas tésztás, friss epres verziót …

252018. 05.

|2018.05.25.|

BALATONI HEGYBOR – A BalatonBor után itt a BalatonBor prémium változata a …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Hozzávalók : - 12 dkg zabpehely- 2 csomag kókuszos nescafe- 10 dkg olvasztott …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Illat: lager Hab: sűrű, kemény Szín: arany   Illatra és ízre szinte ez az …

252018. 05.

|2018.05.25.|

A Rosalia Fesztivál nem az a boros rendezvény, ahova az ember eltartott kisujjal megy …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!