175497recept

617gasztroblogger



182014. 02.
 

|2014.02.18.|

A tündér unokáimról mindennap  hallok valami új híreket hiszen vagy telefonon …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Télen nem túl egyszerű a köreteket variálni, ezzel mindig bajban vagyok. Mivel a …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Kedves Budapesti Paleoklub Társak! Következő klubnapunk 2014. február 28-án, 17-19 …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Gyerekzsúrokra szerintem szuper süti, mert az én gyerekeimnek is nagyon tetszett a …

182014. 02.

|2014.02.18.|

Leveses vagyok, szeretem a levest, hidegen is melegen is de azért a kedvenceim a jó …

182014. 02.

|2014.02.18.|

Leveses vagyok, szeretem a levest, hidegen is melegen is de azért a kedvenceim a jó …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Töltött, rántott palacsintaHozzávalók:Töltelékhez:0,5 kg darált csirkemell1 kis …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Már jó egy hete sínylődött egy csomag rukkola a hűtőmben, amikor úgy döntöttem, …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Ritkán készítek húst ezzel a sütési technikával. A pácolást mostanában …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

A február havi témának a Kifőztük magazinban a rukolát választottam magamnak, így …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Valahol félúton a rántotta és az omlett között találjuk a frittata nevű, olasz …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Mert nagyon tavasz van! :) Terveztem is meg nem is ezt a mai tortát ugyanis amikor …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

ZABOS ZÖLDSÉGEKImádom a zabot, egyre gyakrabban használom a főzéseim során. …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Tészta:4 tojás100 gr cukor200 gr vaj/margarin100 gr étcsoki4 ek liszt1 …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Egy inci-finci elhajlásom volt: 2 kanál Completa. Kifogytam a kávétejszínből, …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Tolnai borok a Borszemináriumon Nincs egyszerű dolga az embernek, ha tolnai borokból …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

SorsoltamA harmadik blogszülinapi sorsolásra 34-en jelentkeztek.A neveket felírtam …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Japán és olasz konyha vegyítve? Izgalmasan hangzik, nem? Két évvel ezelőtt jártam …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Tegnap teljesen ötlettelen "antifőzős" napom volt, de valamit mégiscsak össze …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Nagyon rég óta szemeztek már ezzel a recepttel, a házi hamburgerzsemle sütésével. …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

A Tortadíszítés Különszám 2014/1. márciusi számában cikket olvashattok a Cukor …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Hozzávalók 4 személyre500 g krumpli (tisztítva mérve)150 g liszt1 teáskanál só100 …

182014. 02.
 

|2014.02.18.|

Itt a KözösKedd játék, ahol minden héten kedden megadok egy témát és ezzel …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!