197198recept

617gasztroblogger

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

Sokan szeretik, ahogy mi is.Szülővárosomban volt egy ételbár, ahol Istenien …

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

Ez egy csodafinom, habkönnyű reggeli. Ráérős reggeleken nyugodtan kényeztethetjük …

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

Egy klasszikus receptet hoztam mára, ami nem más mint …

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

Ilyen érdekes neveken neveznek nagyon hasonló süteményeket. Hasonlítanak egymásra, …

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

Az előre elkészített búzatortilla még piszok drágának számít a mi …

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

Az előre elkészített búzatortilla még piszok drágának számít a mi …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Az ötlet Bibimónitól származik, a télen nála láttam először vitaminlekvárt, ami …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Ízre fel!Zsuzsi azt mondta, nincs keresnivalója olyan helyen, ahol őstulok szalámit …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Ma van az első gasztroblogger születésnapom, hihetetlen az érzés, hogy már eltelt …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Valahogy az az ötletem támadt, hogy egy kicsit gazdagabban fűszerezzem a párolt …

102013. 03.

|2013.03.10.|

Ez volt az első kísérletem erre a süteményre, az alapanyagok, és azok aránya …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Egy ideje kacérkodom a paleo étrenddel, és bár a mindennapi életmódomba nem fér …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Pénteken ebéd után nagyon vártunk valamit, kollektívan vártuk. Szinte már …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Ehhez a süteményhez nem is kellene receptet írni, annyira egyszerű. Csak egy …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Barátnőmnél voltam és mind a ketten nagyon szeretünk sütni-főzni, ezért mindig …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Ki ne szeretné a gyümölcslevest? Nemcsak a gyerekek kedvence. Az ősszel eltett nap …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Ez a süti nem az én érdemem, hanem a páromé, de úgy gondolom, meg kell mutatnom, …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

A méz, a szójaszósz, a gyömbér és a fokhagyma kombinációja régóta a kedvencem. …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Most a sült lazac ismétlés, és csak a köret az újdonság, de nekem annyira tetszett …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Vadas itt, vadas ott. Nálam néha mindenhol. Merthogy nemcsak a marha jó imígyen. Egy …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Nem vagyok egy nagy fasírt rajongó, de a rafináltan fűszerezett, belül szaftos, …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Az olajfa minden hozzá kapcsolódó történetben jó hírt, megnyugvást, békét …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

Memento Barna magyar barna sör [...] Bővebben!





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!