160209recept

617gasztroblogger



032013. 12.
 

|2013.12.03.|

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Valahol a cukrászat és a képzőművészet határmezsgyéjén bújik meg szolidan ez az …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

 Túrós pogácsát akartam sütni, de meggondoltam magam, mivel közeleg a mikulás …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Házilag készült Raffaello golyók, most nem csak kókuszreszelékbe, hanem cukor- és …

032013. 12.

|2013.12.03.|

Az idei év bora a Hilltopnál a Chardonnay Premium A Hilltop Premium Chardonnay 2011-es …

032013. 12.

|2013.12.03.|

Az idei év bora a Hilltopnál a Chardonnay Premium A Hilltop Premium Chardonnay 2011-es …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

A 13. Blogkóstoló stafétáját Janka kapta meg, a Csak, mert szeretem... blog …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Hozzávalók:50 dkg simaliszt25 dkg porcukor20 dkg Dr. Oetker étkezési …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Nagyon finom, laza szerkezetű, mégis egészségesebb(nek mondott) kenyeret hoztam. Van …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

borsos, gombás marharagu murciban párolvaEnnél a kajánál szembe mentem minden …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Hozzávalók: 30dkg narancshéj60dkg cukor1,5 vízA narancsot megmossuk,és amennyire …

032013. 12.

|2013.12.03.|

Hozzávalók: 30dkg narancshéj60dkg cukor1,5 vízA narancsot megmossuk,és amennyire …

032013. 12.

|2013.12.03.|

Hozzávalók: 30dkg narancshéj60dkg cukor1,5 vízA narancsot megmossuk,és amennyire …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Ma egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető diós-csokoládés csemegét hoztam, …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Isteni, csülkös, csipetkés bablevest is főztem a hétvégén a kocsonya mellett, sok …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Egyre nagyobb "őrület” a gasztro ajándékozás, engem is magával ragadott a …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Ez volt a hétvégi süti, a receptet egy nagyon régi norvég gasztromagazinban …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Tegyük a shakerbe az epret és a fekete borsokat, majd törőfával nyomkodjuk meg.

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Rakjuk a szár nélküli koktélcseresznyéket a sékerbe, és törőfával nyomkodjuk …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Hozzávalók:30 dkg eidámi sajt, 25 dkg túró, 10 dkg sonka, 1 pohár kefir, 1 csomó …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Hozzávalók:30 dkg eidámi sajt, 25 dkg túró, 10 dkg sonka, 1 pohár kefir, 1 csomó …

032013. 12.

|2013.12.03.|

Hozzávalók:30 dkg eidámi sajt, 25 dkg túró, 10 dkg sonka, 1 pohár kefir, 1 csomó …

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

A hozzávalókat a keverőpohárba betöltve jéggel keverjük össze.

032013. 12.
 

|2013.12.03.|

Már nem is tudom mihez kerestem receptet, amikor egyszer csak megláttam egy darált …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!