192024recept

617gasztroblogger

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Aktuális szezon zöldségünk a spárga, ami számtalan módon elkészíthető. Én …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

A reggeli étkezés a hétköznapokon nem túl izgalmas téma: futva bedobunk egy adag …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

 Végy egy nagy levegőt, főzz egy jó kiadós csirkepörköltet, köretnek hozzá …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Szolgálati közlemény: a bodzavirágzselé készítése megkezdődött!Örömmel …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

P { margin-bottom: 0.21cm; } Nincs másik olyan üdítőital, amit jobban szeretnék a …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Csak karácsonykor szoktunk édesburgonyát enni. Hiába szeretjük nagyon is, sajnálok …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

„A zölddió reneszánszát éli, sorra bukkannak fel a receptek, levár,szirupban …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Párom kedvence a tepertős pogácsa. Minden volt itthon hozzá, csak éppen időm nem …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Régen nagyon sokat bicikliztem, de itt Pesten nincs bringám - nem tudnám hol tárolni …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

A túróval töltött puliszka nagyszerű kísérője lehet grillezett húsoknak is, arra …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Dúsan burjánzik a zöld és a bordó levelű zsálya a fűszerkertünkben, már arra …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

A répatorta örök, a répatorta klasszikus, és a répatorta népszerű, még a …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Na hát igen...aki egyszer rákap az ízére ugyebár.....az függő lesz!Nagyon …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

... azon gondolkodtam, mit kellene csinálnunk az eltervezett szörpön és zselén …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Barátnőm Apukájának készült, 70. születésnapja alkalmából. …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélniMajd az unokáknak, mikor körbeállnakMikor …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Szivárvány torta... Nem ez az első alkalom, hogy készítek ilyet, első alkalom után …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Történt nemrég, hogy Boldog Kukta oldalán olvastam egy játék felhívást …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Hétvégén itt volt a "messzi" családom. Közkívánatra csokihabos piskóta sült …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Kiváló nassolnivaló... A holdacska forma onnan jött, hogy nagymamám végül nem …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Tavasz van,mindjárt nyár! Használjuk ki ezt a gyönyörű időt és főzzünk a …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Hozzávalók: személyenként 3 szelet kenyér 8 tojás 1, 5 dl tej kevés só olaj a …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Hagyományt teremtettünk. Két éve, csak praktikus szempontból szedtek az udvarunkban …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

piroskonyhaSherpakonyhaja blogjában leltem rá erre a csodaszép vadrózsás mézre. A …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!