138252recept

617gasztroblogger



192013. 01.
 

|2013.01.19.|

a street food show-ra, a diósült mellé cékla chutneyt kínáltam. többen …

192013. 01.

|2013.01.19.|

a street food show-ra, a diósült mellé cékla chutneyt kínáltam. többen …

192013. 01.
 

|2013.01.19.|

Ez a tejszínes halleves angolszász területekről származik és rengetegféle …

192013. 01.
 

|2013.01.19.|

Éhesen, nem túl késő este lépek be a pizzériába. A fatüzelésű kemencében az …

192013. 01.
 

|2013.01.19.|

A napokban úgy megkívántam a túrót. Mindegy volt milyen formában, csak túró …

192013. 01.
 

|2013.01.19.|

Adott az egyik legjobb prémium vodka narancsos változata. Vegyük hozzá Bonaparte …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

A legtöbb anyuka mindig friss ételt szeretne adni a babájának, azonban nem akar …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

A recept neve olaszul: lasagne ai frutti di mare  A tengerhez közel levő olasz …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

Szeretem karácsony előtt begyűjteni az újságokból, magazinokból, barátnőktől a …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

Újból egy fánkkal jövök, most kicsit Amerikába kalandozunk el, ha nem bánjátok …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

Egy finom forró krémes leves ebben a cudar időben.Kifőztük magazin január

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

Gyors tészta recept abból, ami megtalálható a konyhánkban.Hozzávalók:1 csomag …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

Ma egy kalács receptet hoztam Nektek, amit egy nagyon kedves ismerősömtől kaptam, …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

A múlt héten munkahelyi évzáró/nyitó vacsorán vettem részt, amit a Trófea …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

Korábban is készítettem már fánkot, a pontos leírása itt megtalálható. Ugyanígy …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

Egyszerű, ilyen időben kinek van kedve kimozdulni? Gondolom csak annak, aki fotózni …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

A napokban olvashattuk a hírt: az ír élelmiszerbiztonsági hatóság ló- és …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

Még mindig a legújabb, kedvenc szakácskönyvünk, a Menedék egyesület gondozásában …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

Illéskrisz sós négyesét vettem alapul, csak kevert lisztet használtam hozzá, s bár …

182013. 01.
 

|2013.01.18.|

A jó kenyér mindennél többet ér. Sajnos manapság ha jó kenyeret akarsz enni, akkor …

172013. 01.
 

|2013.01.17.|

A múlt héten Morafcsik Péter meghívására részt vettem egy exkluzív, zártkörű …

172013. 01.

|2013.01.17.|

Biztos neked is van egy görögországi nyaralás, vagy igazi görög étteremben …

172013. 01.
 

|2013.01.17.|

Bibimóni  Váncza "projekt" nyereményjátékának januári fordulójára ezt a …

172013. 01.
 

|2013.01.17.|

Az imént hajtottam végre egy technikai manővert a blogon, mert hetek óta nem tudtam …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!