186270recept

617gasztroblogger



262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Ismét eljött a hűtőkievés ideje. Nemsokára lesz már friss gyümölcs, üríteni …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Nem rég Martinelli "hiányolta" a blogos díjakat. Egy időben valóban egyik a …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Ígértem, hogy a héten vendégposztok jönnek, mert jubilál a blog, "9, ja nem lófszt …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

A Téma után, ötlettelenül kutatva eszembe jutott, hogy Pixie többször feldolgozta …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Bizony ám :) A www.kifoztuk.hu oldalról regisztráció és belépés után ingyenesen …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Igazából említésre sem érdemes, végülis nem összetettebb feladat, mint egy …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Azért kíváncsi lennék, hányan ismerik az autentikus vietnami konyhát …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Mostanra valószínűleg az ország internetfelhasználóinak döntő többségét …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Ezt a kedves díjat Böbétől kaptam, még egyszer nagyon szépen köszönöm neki! …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Rita konyhájában ínycsiklandó fésűkagyló készült: "A Vörös Homár …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Nem használok túl sűrűn leveles tésztát - bár szeretjük -, de …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Díjat kaptam először Rozától a Szölöhegyi mesék, konyhák …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Ez még egy régebbi recept Dolce Vitától, nagyon finom, ajánlom mindenkinek a …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Bogi - hároméves anyapulink márciusban újra anyává vált, s megmaradt kölykünk - …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

A csizmákból idén egyből a szandálokba ugrottunk... Már alig győztem kivárni!Ha …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Tudom, hogy most medvehagymáról, kucsmagombáról meg hasonló csodálatos kincsekről …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Vadászom a tonhalas recepteket, mert a párommal imádjuk. Bence megeszi, a lányok …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Tulajdonképpen a sima omlett kicsit átlényegült változata, de szerintem simán …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Nagyon szép az idő, úgyhogy most kezdődik a fagyi szezon. Már egy ideje …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

by POVannak témák, amiket egy gasztroblog írás harmadik évében már nem lehet …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Nem az a klasszikus Stroganoff, már csak azért sem, mert az bélszínből készül, …

252013. 04.
 

|2013.04.25.|

Néha szükség van a varázslatra, a csodára. A gyerekeknek ez könnyen megy: nekik …

252013. 04.
 

|2013.04.25.|

A receptet Hankkánál láttam, mivel nagyon szeretjük a tésztás ételeket, gondoltam …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!