123625recept

617gasztroblogger



302011. 04.
 

|2011.04.30.|

Szervusz, kedves blogom! A mai recept jelmondata ez lehetne: nem minden az, aminek …

242011. 04.
 

|2011.04.24.|

Húsvét vasárnapi ebéd elöetelének szántam és nagyon jól sikerült a következö …

242011. 04.
 

|2011.04.24.|

Húsvétra sütöttem. Már hónapokkal ezelőtt kinéztem egy közeli cukrászdában, …

232011. 04.
 

|2011.04.23.|

A friss, szinte még "bimbós" gévagomba nagyságrendekkel finomabb, mint idősebb …

212011. 04.
 

|2011.04.21.|

Mézeskalácsból készítettem ezt a húsvéti figurát, amivel bármilyen tortát …

192011. 04.
 

|2011.04.19.|

Ma ebédre Magdi lencsefőzelékét készítettem, sült zellerrel. A zellert most nem …

172011. 04.
 

|2011.04.17.|

Sári 3. születésnapját ünnepeltük tegnap. A nőcinek konkrét kérése volt, hogy …

162011. 04.
 

|2011.04.16.|

Ezen a napon se tortent semmi rendkivuli. Peti mar koran elment a mosogepeket intezni. En …

162011. 04.
 

|2011.04.16.|

A mi családunkban nagy hagyománya van a sajtos rúdnak, az anyukám meg a nagymamám is …

142011. 04.
 

|2011.04.14.|

A medvehagymabimbó finom nyersen vegyes salátába, bundában megsütve, és vajon …

122011. 04.
 

|2011.04.12.|

Tavaly már volt a medvehagymalevél, idén pedig elkészült a klasszisokkal finomabb …

102011. 04.
 

|2011.04.10.|

072011. 04.
 

|2011.04.07.|

zseniálisabb része, az egész úgy indul, hogy el kell készíteni a berbere …

072011. 04.
 

|2011.04.07.|

etióp vacsorára készülünk, aminek az alapja az injera (ejtsd indzsera), amit …

042011. 04.
 

|2011.04.04.|

azért is jó blogot cserélni, mert az ember lánya a régi bebloggolásokat …

032011. 04.
 

|2011.04.03.|

az évek folyamán tökéletesre finomodott a házi csirkemájpástétom receptje, anno …

282011. 03.
 

|2011.03.28.|

Teához, fagylalthoz, vagy csak úgy magában. Ebben narancs- és citromhéj van, de …

262011. 03.
 

|2011.03.26.|

Alig recept …

232011. 03.
 

|2011.03.23.|

főztünk, és jó lett, mondjuk nem egy zsürmé étel, de nem lehet minden az, és nem …

222011. 03.
 

|2011.03.22.|

Most bukkantam Magdi blogjára. A fotói valami csodák, a receptek sem utolsók :) …

212011. 03.

|2011.03.21.|

Várom leveledet, érdeklődésed, véleményedet alábbi elérhetőségemen:E-mail: …

102011. 03.
 

|2011.03.10.|

Rafi Fernandez The Cooking of Southern India c. könyve volt az első angol nyelvű …

072011. 03.
 

|2011.03.07.|

Húú..... nem tudom, ki hogy van vele, szerintem a profiterole a világ egyik legjobb …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!