153213recept

617gasztroblogger



082014. 04.

|2014.04.08.|

Nem csalás nem ámítás, jól olvastátok, a kesudiótejszínről szeretnék mesélni …

082014. 04.
 

|2014.04.08.|

A nyers és vegán szendvicskrémekkel ismerkedve nagyon megkedveltem a játékot a …

082014. 04.

|2014.04.08.|

Ha egy keksz teteje töredezett, az jót jelent. Ha egy csokitorta teteje töredezett, …

082014. 04.
 

|2014.04.08.|

Kávé és bor a szekszárdi boregyetemen Jó pár évvel ezelőtt még mindenki …

072014. 04.

|2014.04.07.|

A recept neve olaszul: involtini di melanzane al pomodoroPadlizsán, paradicsom, …

072014. 04.
 

|2014.04.07.|

Újabb hagyományos Húsvéti brit édességet hozok, ami szerintem finom is és …

072014. 04.
 

|2014.04.07.|

Rengeteg minden történt velem az elmúlt időszak alatt, de remélem lassan minden …

072014. 04.

|2014.04.07.|

 Gyerekkor a javábólÉpp csak hazaérnek az óvodából,és már mennek is a …

072014. 04.

|2014.04.07.|

Don-kanyar, 1942. A fénykép hátulján ez áll: Tábori konyha. A képen …

072014. 04.

|2014.04.07.|

Don-kanyar, 1942. A fénykép hátulján ez áll: Tábori konyha. A képen …

072014. 04.

|2014.04.07.|

Hamar elrepült ez a két év... ezzel a tortával szeretnék köszönetet mondani a blog …

072014. 04.

|2014.04.07.|

Nem gyakori jelenség a kelt tészta a konyhámban, de a Húsvét közeledtével …

072014. 04.

|2014.04.07.|

Kerülgetem már egy ideje a szpenis csiken recepteket és tegnap úgy döntöttem …

072014. 04.

|2014.04.07.|

Elővettem édesanyám egyik régi, jól bevált sajtos tallér receptjét és …

072014. 04.

|2014.04.07.|

Elővettem édesanyám egyik régi, jól bevált sajtos tallér receptjét és …

072014. 04.

|2014.04.07.|

A sajttortát azt hiszem mindenki szereti. Így vagyok ezzel én is. Most egy …

072014. 04.

|2014.04.07.|

A kis róka eltévedt az erdőben, és nagyon megéhezett. -Éhes vagyok, és fázom …

072014. 04.
 

|2014.04.07.|

Ma csak napi cuki lesz. A gugli átvette felettem az uralmat, nemigen tudok már …

072014. 04.

|2014.04.07.|

Szeretjük a jó szaftos, fűszeres és ízletes tokányokat, ami a magyar konyha …

072014. 04.

|2014.04.07.|

Először is szeretném megköszönni a 8 gasztroblogger munkáját. Mindenki igazán …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!