123557recept

617gasztroblogger



192013. 03.
 

|2013.03.19.|

 Azért Grúz, mert náluk igen kedvelt és népszerű páros a spenót és a dió. …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Gyerekekkel kekszet sütni nem csak Karácsonykor, de Húsvétkor is izgalmas kihívás. …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

eredeti nevén: seville orange marmalade ... na, így máris jobb. és akkor ez itt az …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

·        30 dkg csigatészta …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Egyik barátnőmtől kaptam a receptet pár nappal ezelőtt. Ezzel a sütivel kínált …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Az alapja a csicseriborsó - ettől krém és az alga - ettől tonhal.  Első …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

A hús+krumpli variációs tárházam kezd kimerülni. Egyrészt nem vagyok az a húsevő …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Úgy döntött a szervezetem, hogy nálam már tavasz van. Szerintem emiatt kezdtem el …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Szegény blogom, mostanában alig írok ide új receptet. Bár az is igaz, hogy nem is …

192013. 03.

|2013.03.19.|

Szegény blogom, mostanában alig írok ide új receptet. Bár az is igaz, hogy nem is …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Erre mondta azt a lányom, mikor tálaltam, hogy "sült bukta"... nagyon vicces volt! :) …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Amik sosem hiányozhatnak itthonrólRégen is, most is bevásárló listával indulok …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Végre beindult a medvehagyma szezon. Minden évben alig várom és ameddig csak …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Súlyos elmaradásaimat próbálom rohamtempóban pótolni, így sajnos még mindig nem …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

  Eléggé régen írtam már receptet de most pótlom ezt egy "átkozottul" …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

 Közeleg a Húsvét, szinte hihetetlen. Vajkrém díszítéssel készült, …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Sok régi receptet olvashattatok már a blogon a 16. század gyömbéres-rózsavizes …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Gyerekkoromban gyakran ettünk ilyen sütit, általában anyukám barátnője …

182013. 03.
 

|2013.03.18.|

2 éve, amikor elkezdtem ezt a blogot írni, 2 alapszabályt fektettem le: 1) hetente …

182013. 03.

|2013.03.18.|

2 éve, amikor elkezdtem ezt a blogot írni, 2 alapszabályt fektettem le: 1) hetente …

182013. 03.
 

|2013.03.18.|

A nagy beetetésÁllítom, minél idiótább ötletekkel állsz elő, annál nagyobb az …

182013. 03.
 

|2013.03.18.|

   Ez a tészta jó választás húsvétkor, amikor a megmaradt színes …

182013. 03.
 

|2013.03.18.|

Ez a muffin nem egy akármilyen muffin! Sokat gondolkodtam, hogy milyen címet adjak …

182013. 03.
 

|2013.03.18.|

Anne Burrell-től égnek áll a hajam, de a receptjei tetszenek. Mivel nyers tojás …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!