125430recept

617gasztroblogger



022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Egy kedves barátnőm kicsi lánya ballagott az oviból. Hirtelen jött az ötlet, hogy …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Zsúfolt napjaink voltak. A tegnap gyereknap, állatkert, gyermekváros, öröm és …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Az eredeti macaron recept, nem kifejezetten őrölt mandulával, hanem különböző …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Az eper és a rebarbara az egyik legjobb páros szerintem. Lekvárt hosszú évek óta …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Ha van étel, amely igazán nosztalgikus, menzás emlékeket ébreszt az emberben, akkor …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Egy roppant gyors és egyszerű saláta, amely remek kísérője lehet egy-egy …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Most arra kérlek benneteket, hogy egyik kedvenc dalomat hallgassátok és csak …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Aki blog írásába kezd, valamilyen kimondott, vagy kimondatlan indíttatásból teszi. …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Létezik néhány igazán egyszerű és épp ezért klasszikus pizza-változat. Például …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Gyerekkori kedvencem a káposztás cvekedli! Nagyon szeretem, de viszonylag ritkán …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Ha az ember szereti a cukkinit, akkor sok mindent kiakar próbálni belőle. Eszi …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

 Hozzávalók:70 dkg ananász (1nagyobb, megtisztított ananász) 20 dkg …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Végre, végre elkezdtek virágozni, illatukat ontani :) ...Nagyanyánk, …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Vannak az ember életében olyan pillanatok, amikor azt érzi, hogy felemelő érzés …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Meghoztam a frissen sült pogácsát, amit tegnap ígértem. Nagyon szeretem a …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Nagyon szeretem a mini sütiket, ezek is olyan kis helyesek lettek. Alma a marzipánnal …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

          Ez a süti amilyen rút, éppen …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

P { margin-bottom: 0.21cm; } Nem tudom, hogy van ez, de mindig találok …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Megint sikerült legyőzni egy konyhai parámat, nevezetesen a vakon sütést. A …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Spárga eddig még soha nem került a konyhámba, de nem is értem, hogy miért! Pedig …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Aki esetleg nem tudná, hogy ilyesmivel is foglalkozok, de érdeklik a kézzel készült …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

 Megmondom őszintén, én sose voltam odáig a gulyáslevesért. Nyilván …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Hozzávalók:1 fej káposzta, kapor,kevés só,4 - 5 tojás, 1 csésze …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Ezt a sütit tuti, hogy nem utoljára sütöttem, mindenképp ki akarom kísérletezni a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!