136606recept

617gasztroblogger



032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Akár nyáron egy grillezéskor, de télen is egy baráti borozgatáskor, …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Többen kérték, hogy - bár nem ehető - írjam meg a blogra, hogy hogyan készítettem …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

...akár lehetne a neve hamis tiramisu is, de ez már annyira hamis, hogy nagyon. :D …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Hát ez eléggé trükkösen alakult... :) Ugyan a fotókon egy nagy 2-es van a tortán, …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

egy igazán finom köret... Sokszor felvetődik, hogy mi legyen a köret. …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Hozzávalók:-1 kg közepesen kemény, de érett paradicsomhoz-2-3 fej lilahagyma-sóa …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

 Ismét egy tökéletes recept Szofikától!!! Életem első rizottója és …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

LencsefőzelékAz új év első napján lencsét szoktak enni, hogy szépek és gazdagok …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

A töltött bőrős karaj hidegen-melegen fantasztikus főétel, esetleg hidegtálak, …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Az elkövetkezendő néhány bejegyzésben így az év elején, szeretném megosztani …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Tészta hozzávalói:5 tojás10 dkg rizsliszt5 dkg étkezési keményítő 15 dkg cukor …

032014. 01.

|2014.01.03.|

Tészta hozzávalói:5 tojás10 dkg rizsliszt5 dkg étkezési keményítő 15 dkg cukor …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Az volt a tervem, hogy az új évet ezzel a vöröslencse levessel fogjuk kezdeni. …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Hozzávalók: 9 db tojás 15 evőkanál nyílgyökérliszt (1 evőkanál = 2 dkg "> …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Ez az az étel amit minden nap meg bírnék enni. Cserépedényben szinte mindent nagyon …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Én sem maradhatok ki, beálltam a januári diétázók sorába. Sajnos nem csak a …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Megint az Alnatura szakácskönyvből főztem, ezúttal kicsit változtattam – fél …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

A testet-lelket elnehezítő, ám csodálatos ünnepi ételek után úgy döntöttem …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

A testet-lelket elnehezítő, ám csodálatos ünnepi ételek után úgy döntöttem …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Legalább millió évvel ezelőtt megírtam az I. részt és ígéretet tettem a …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

Legalább millió évvel ezelőtt megírtam az I. részt és ígéretet tettem a …

032014. 01.
 

|2014.01.03.|

032014. 01.
 

|2014.01.03.|




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!