114187recept

617gasztroblogger



012010. 03.
 

|2010.03.01.|

Folytatom mindjárt az útleírásokat is, csak előtte gyorsan írok pár szót a …

252010. 02.
 

|2010.02.25.|

Költözünk. Biztos van más is, aki nyolc hónapos terhesen csomagolt, dobozolt, …

232010. 02.
 

|2010.02.23.|

Mérsékelten kreatív módja a maradékok hasznosításának, bár még mindig …

172010. 02.
 

|2010.02.17.|

Első rész – itt, második rész – itt Bangkokban, ahogy már írtam, …

052001. 12.
 

|2001.12.05.|

052001. 12.
 

|2001.12.05.|

A BÉLGILISZTÁK a történelem során nem egyszer voltak a fogyókúrázni vágyók …

052001. 12.

|2001.12.05.|

EXKLUZÍV PARTY - A világ egyik legexkluzívabb Party-sorozata, a GR1D CLUB™ The Race …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Rózsaszínbe borult mára Belfast, elindult a Giro d’Italia. Aki olvas bennünket, …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Ezt egy olyan különleges szakácskönyvből főztem, amiből talán nem is illik főzni …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Bizonyára sokan megköveznének, de ettől még kijelentem: a borbarátok élete …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Krúdy Gyula: Pesti levelek (részlet) 1914. április 12. "... a húsvét …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Divat-e a sütőzacskóban sütés, vagy csak a reklámokból ismert "naon omlós" …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Liszt-, tojás,- és tejmentes. Hozzávalók: 2 evőkanálnyi étkezési keményítő …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

A kölcsönkertünkben vannak meggyfák többek között, nem is egyszerre érnek, ami …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

A VKF! 62. fordulójának témája a rizs! :D Mi sem egyszerűbb ennél -, és bár …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Mi legyen a megmaradt, száraz kenyér sorsa? Csináljunk belőle valami finomságot.  …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Remélhetőleg mindenki jól viselkedett az elmúlt egy évben és kapott valami finomat …

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Rizmajer Búza magyar világos búzasör [...] Bővebben!

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Vizir Mirko Pale Ale szlovén ale [...] Bővebben!

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

011970. 01.
 

|1970-01-01 01:00:00|

Én szeretem a karfiolt. Főzve, gőzölve, párolva, levesnek, köretnek, ritzottóban, …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!