123708recept

617gasztroblogger



052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Megkezdődött a suli , és nem lehet mindíg csak szendvicset tenni tízóraira .Ezért …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Hozzávalók:kb 20 szem szilva1,5 csésze liszt1/2 sütőporcsipet só2 tojáskb 3/4 …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

   Boldogok a szellemben szegények. Boldogok, akik szegények s ezért …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Szilárd elhatározásom, hogy KicsiFiamat legalább 2 éves koráig lehető legjobban …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Az üvegbe zárt nyár következő darabja a kamrámban a körtelekvár, némi …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Ha ősz, akkor szilvalekvár. Sűrű, édes, fűszeres. Hosszú téli estéken jó lesz …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Hozzávalók: 3 evőkanál paleolaj (nem paleozóknak napraforgó, vagy …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Azt írtam már, hogy a paprikát nem száműztem csak keményítő napra, használtam …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Még a nyár elején megláttam egy helyi újságban egy finomak tűnő brokkoli …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Naná, hogy itt az ősz...  De azért még nem kell lemondani a sörről. Sőt! Ne …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Itt az ősz, eljött a befőzések ideje. Ilyenkor mindenki azon dolgozik, hogy a zord …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Most érdemes lájkolni a blog facebook oldalát, mert ahogy elérjük az 1000 lájkolót …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Nagyon rég készítettem szuflét, ezért is, mert azért is, hogy kipróbálhassam a …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Nem szeretem a chilis söröket. Általában buta , vagy közepesen egyszerű láger vagy …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

A helyiek által kedvelt, és egyre szélesebb körben ismert Jóbarátok Halsütöde a …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Érik a szilva, az őszibarack és biztos vagyok benne, hogy közületek is sokan …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Vannak különös kérések, de én ezeket kifejezetten szeretem! :)Van egy kedves …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

 A kép forrása A csokitorta receptje kapcsán teljesen elvesztem a …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

...jóleső nyári étel a forróságban!Hozzávalók:3 evőkanál vaj3 evőkanál extra …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

   Először is, az MTA azt javasolta, hogy a szóban forgó étel nevét …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Én szeretem a karfiolt. Főzve, gőzölve, párolva, levesnek, köretnek, ritzottóban, …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

Fűszeres paradicsomban sült tojás, ha nagyon egyszerűen kellene jellemezni ezt az …

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

052013. 09.
 

|2013.09.05.|

A piacon nem tudtam ellenállni az érett, lédús körtéknek. Bevásároltam rendesen. …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!