Citromos halkrémvacsora " Vendégváró falatkák

  • 2015.01.21.
  • 1

Szintén hihetetlenül gyorsan elkészíthető ez az előételnek is megfelelő finomság, ami visszaidézi a nyaralások hangulatát, egy gyors halkrém, melyhez biztosan nektek is van otthon minden.Azon túl, hogy örömmel eszünk ilyen finomságokat, hihetetlenül egészséges finomságról van szó.Remek gyors vacsora, vagy vendégváró előétel. Remek ropogtatni való beszélgetés közben.Amire szükséged lesz a recepthez: kb 200 g halfilé, én most szardíniát használtam (jó még pl. a hering, vagy a makréla is), a következő alapanyagok mennyisége hozzávetőleges, ízlés szerint módosítható 1 ek. tejföl, 1 ek. majonéz, 1 ek. citromlé, só, friss petrezselyemTálaláshoz pirítós szeletek, vagy pl. tortilla chips A halat kissé összetöröm, darabokra szedem, majd hozzáadom a többi alapanyagot. Keverés közben kóstolgatom és ha szükséges teszek hozzá még citromlevet, vagy majonézt.Amivel fokozni lehet még egy kicsit pikánsabbá tehetitek: szárított paradicsom darabkák, vagy például egy pici tormakrém.