Új év, új design

  • 2014.02.09.
  • 6

Magamnak és a blogomnak.
Tudom, hogy már február van és lekéstem a nagy év eleji bejelentésekről. S bár Ti csak most februárban láthatjátok az eredményeket, én titokban egész januárban a blogom újratervezésén dolgoztam.
Ehhez inspirációt a saját átdesignolásom adta. Karácsonyi ajándékként kaptam egy stylisttal eltöltött napot. Császári Zitával Zipyvel először átválogattuk a ruhatáram, majd végül elmentünk vásárolni. Csak ajánlani tudom nektek, mert én azóta is alig várom, hogy mit vegyek fel aznap reggel.

Az új stílussal magamon, már felvértezve álltam neki, a régóta tervezett új blog designom elkészítésének. A színek, az elrendezés és az új logo, mind saját tervezés.
Új menüt is készítettem, hogy könnyebb eligazodjatok a receptek között. Mert ugye a kenyerekkel kezdődött minden. Aztán jöttek az ételreceptek. Végül tavaly decemberben, ahogy kiderült az ételallergiám, a laktóz- és gluténmenetes ételek. Felkerült még egy gyors ételek menüpont is, ahol olyan maximum 30 perc alatt elkészíthető ételeket találtok, amit munka vagy gyerek mellett is el tudtok készíteni. Talán ez a menüpont jellemzi leginkább az én konyhámat.
A styling egyébként sokban hasonlít a főzéshez.
Először is nem vehetsz fel bármit, mert nem biztos, hogy jól áll. Viszont ha te színeidnek, stílusodnak megfelelő ruhákat hordod, akkor jól fogod érezni magad a bőrödben, és azt a környezeted is észre fogja venni. Ugyanígy nem mindenki eheti (ételallergiák miatt) vagy szereti ugyanazokat az ételeket. De ha megtalálod azt a konyhát, ami leginkább a tiéd, legyen ez vegán, glutén- vagy laktózmentes jól fogod érezni magad a bőrödben, és örömmel fogsz főzni is!
Valamint vannak alapdarabok egy nő gardróbján, amik nem hiányozhatnak, s amiket egy-egy különlegesebb kiegészítővel sokféleképpen kombinálva hordhat. Ha megtalálod a konyhád "alap" alapanyagait, egy kis változtatással, vagy más fűszerezéssel, máris változatos, de finom ételeket főzhetsz.
Egyébként hogy tetszik Nektek az új design?