Grillezett barack mandula morzsával

  • 2018.07.05.
  • 6

Bár kicsit korábban, de már javában benne vagyunk az őszibarack szezonban. Bevallom, elfogult vagyok ezzel a gyümölccsel kapcsolatban. Imádom. Kicsit úgy vagyok vele, mint Gombóc Artúr a csokival. Szeretem csak úgy beleharapni a lédús húsába, limonádéba beleszeletelni sok jéggel, salátához felkockázni, húshoz sütni, ízes, fűszeres chutneyként, és nem utolsó sorban édességként mézzel grillezni és vanília fagyival találni. Pont úgy, mint ebben a receptben. Mennyei, csodás, leírhatatlan ízbomba. Muszáj kihasználni minden percét a barack idénynek, mert sajnos mint minden jónak, ennek is hamar vége lesz.
Szóval irány a piac, és tessék rendszeresen vásárolni ebből a finomságból, amíg még lehet!

[...] Bővebben!