Tejszínes-sajtos szószban sült csirkecombok
- 2016.08.19.
- 6
Még anyósomtól tanultam ezt az ételt ezelőtt vagy 15 évvel, csak ő mindig mellből készítette.Hozzávalókfejenként 1 csirkecomb6 dl tejszín20 dkg sajtsólisztElkészítés:A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt és megsózzuk őket.A tejszínt elkeverjük 15 deka reszelt sajttal.Egy hőálló edény aljára teszünk a sajttal elkevert tejszínből, rátesszük a combokat, aminek a tetejére kenjük a maradék tejszínt. Letakarjuk szorosan alufóliával és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb 40 percre.Levesszük az alufóliát, ráreszeljük a maradék sajtot és 220 fokra visszatesszük pár percre (amíg a sajt szép színt kap)A Facebookon is megtalálsz
A szerzőről
Táncoló fakanál