Hekk fokhagymás vajban sütve

  • 2015.10.27.
  • 4

Hozzávalók1/4 csésze sózatlan vaj1,5 ek apróra vágott petrezselyem1 nagy gerezd fokhagyma, reszelve2 teáskanál reszelt vöröshagyma1/2 teáskanál mustár1,5 evőkanál füstölt sonka, ledarálva1 ek liszt2 ek citromlésó ízlés szerintbors szintén izlés szerint2 ek olaj4 bőr nélküli hekk filéElkészítés:Az első 10 hozzávalót egy tálban összekeverjük és félre tesszükAz olajat egy serpenyőben felhevítjük és a sózott-borsozott halszeleteket egyik oldalát 4 percig sütjük. Megfordítjuk és további egy percig pirítjuk.Sütőálló tálba tesszük a halszeleteket (legegyszerűbb, ha olyan serpenyőben kezdjük a sütését is, amit aztán sütőbe is lehet tenni), tetejükre halmozzuk a félretett keveréket. 200 fokos sütőbe toljuk 2 percre. Azon forrón tállaljuk

Címkék

Hal Gyors Hekk