Indiai serpenyős bébizöldségek

  • 2013.04.27.
  • 5

Hozzávalók100 g bébikukorica100 g bébirépakókuszzsír2 vöröshagyma2,5 cm friss gyömbér2 gerezd fokhagyma1/2 teáskanál kurkuma1/2 teáskanál chilipor1/2 teáskanál garam marsalahimalájasófriss korianderlevél díszítésnekElkészítésA zöldségeket hosszában vágjuk negyedbe, a hagymát pedig vékony félkarikákraSerpenyőben a olvasszuk meg a kókuszzsírt, majd pirítsuk meg rajta a hagymát a reszelt gyömbérrel és a reszelt fokhagymával. Fűszerezzük kurkumával, chiliporral és a garam marsalával, dobjuk rá a zöldségeket, locsoljuk meg pár evőkanál vízzel, sózzuk és kb 5-8 percig piítjuk, amíg a zöldségek már puhák, de még ropogósak lesznek.Ha elkészült, szórjuk meg apróra vágott korianderrel.