Koccintás a legjobbakkal - Borászok Borásza Kóstoló Kör

  • 2019.01.30.
  • 9

Új, egyedülálló eseményt szervez a Borászok Borásza díjat gondozó Vinum Praemium Alapítvány: a Kóstoló Kör keretein belül a Kárpát-medence 50 legjobb borásza és a díj győztesei tartanak szakmai kóstolót, amelynek második felét nyilvánossá teszik, hogy egy korlátozott számú borkedvelő szerencsés koccinthasson a legjobbakkal!
A Borászok Borászát felügyelő Vinum Praemium Alapítvány egy új és egészen egyedülálló sétáló kóstolót szervez: az 50 legjobb magyar borász és a díj eddigi nyertesei gyűlnek össze 2019. március 2-án Budapesten, hogy egymás tételeivel közelebbről is megismerkedhessenek és értékeljék azokat. Igen ritka az ilyen alkalom, amikor hazánk összes régiójából a legjobbak találkozni tudnak és eszmét cserélhetnek, kóstolhatnak.
Az esemény része a Borászok Borásza megválasztási mechanizmusának, hiszen részben ezen szakmai fórum alapján döntik majd el, hogy idén ki lesz a Borászok Borásza. Minden borász legfeljebb három, a pincészetet leginkább jellemző tétellel mutatkozhat be. A Kóstoló Kör délelőttjén ez a szakmai rész szigorúan zárt kapuk mögött zajlik.
Délután 15.00 és 18.00 óra között azonban a Kóstoló Kör megnyitja kapuit azon néhány szerencsés előtt, akik időben regisztrálnak, és jegyet igényelnek az eseményre. Belépőket valóban csak korlátozott számban és érkezési sorrendben biztosítanak, ezért nem árt igyekezni! Tehát, aki szeretne bejutni erre az exkluzív kóstolóra, hogy koccinthasson a legjobbakkal és megkóstolhassa a legszebb magyar borokat, látogasson el a boraszokborasza.hu oldalra és keresse a pontos részleteket, illetve a jegyigénylés feltételeit a Borászok Borásza Kóstoló Kör leírásában!