'Agyfényező golyók' aszalt gyümölcsökből, cukormentesen

  • 2013.03.20.
  • 6


Megjelent egy kedves régi blogtárs, Gréta legújabb vegán szakácskönyve, mely életmód- és szakácskönyv is egyben. Igényes kivitelezésű könyvről van szó, és bár a könyvet még nem láttam, de ahogy Gréta korábbi munkáit ismerem, biztosan a tartalom is ilyen!:-)150 egyszerű, gyors és ínycsiklandó recept, megannyi életmód-, és táplálkozási tipp, hogy kívül-belül szép, egészséges és kiegyensúlyozott legyél! A gyönyörű, igényes, színes kötet vásárlói ajándékként egy e-book kiegészítést, valamint kötetenként egy félórás személyes életmód tanácsadást kapnak ajándékba Gréta Konyhája Vegán Életmód-, és Szakácskönyv rendelhető az info@vipmedia.hu címen!
2013. március 28-án kóstolóval egybekötött könyvbemutatón vehettek részt Budapesten! Ez a recept már ebből a könyvből származik!
Agyfényező golyók:1 bögre darált dió1 bögre kimagozott datolya (előző este beáztatva)1 ek karob vagy kakaópor1tk fahéj2 ek kókuszreszelék (opcionális)1 ek kókuszolaj(opcionális)Egy aprítóba tesszük és és masszává darálunk. Kezünkkel golyókat formázunk Forrás: Gréta konyhája vegán szakácskönyv