Kéksajtos szőlő falatkák - Kifőztük 2013.augusztus

  • 2013.08.14.
  • 8

Ki szereti a kis sajtos-boros-diós csipegetős romantikus estéket? Annak egy falaton itt az egész életérzés:) Persze vendégvárónak is tökéletes választás, hajrá-hajrá hívjatok vendégeket:)Hozzávalók kb. 60 darabhoz:100 g kéksajt60 g tejszínsó100 g pörkölt diófél kg szőlő1. A diót egy kis edényben megpirítjuk, majd késes darálóban felaprítjuk nagybb darabokra.2. A sajtot, a tejszínt és a sóval simára keverjük.3. Tálaláskor a szőlőbe egy fapálcikát szúrunk, majd belemártjuk a kéksajtos szószba és meghempergetjük a dióban. Így ismételjük ezt az összes szőlő szemmel.4. Legalább 1 órán keresztül hűtőben pihentessük.Kifőztük 2013. augusztusi szám

Címkék

Sajt Gyors Bor Szőlő